1 χρόνος από την τραγωδία με την εξαφάνιση της Jennifer Dulos, την αυτοκτονία του φερομένου ως δολοφόνο σύζυγο της, Fotis Dulos – Τι λέει η φιλενάδα του από την φυλακή & ο διευθυντής του σχολείου

Δείτε όσα έχουν συμβεί…

Ο γάμος του Φώτη Ντούλου με την Τζένιφερ έγινε το καλοκαίρι του 2004 στο Μανχάταν και χαρακτηρίστηκε «ονειρικός», με το άρωμα της παλιάς αριστοκρατικής Νέας Υόρκης. Δεν χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 15 χρόνια και το όνειρο μετατράπηκε σε μια εφιαλτική ιστορία, οι νοσηρές λεπτομέρειες της οποίας καταναλώνονται με μανία από την κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο.

Τα ίχνη της Τζένιφερ αγνοούνται από τον Μάιο του 2019, ενώ ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριζε την αθωότητά του.

 

Δείτε επίσης: Φώτης Ντούλος: Συνελήφθη τελικά ο πλούσιος Ελληνοαμερικανός με την  φίλη του για τον φόνο & την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του

 

 

Μαζί με τον ομογενή εκατομμυριούχο, συνελήφθη και η σύντροφός του, Michelle Troconis, με την κατηγορία του συνεργού. Ο δικηγόρος της Michelle, Jon Schoenhorn, την Πέμπτη δημοσίευσε μια ηχητική δήλωση που καταγράφηκε από την πελάτισσα του μέσα την φυλακή.

Φωτογραφία: stamfordadvocate.com

«Σε όσους κρίνουν γρήγορα ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, επιτρέψτε μου να το πω αυτό: είναι εύκολο να κρίνει κανείς άλλους. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ο Φώτης Ντούλος ήταν ικανός να κάνει αυτά που η αστυνομία και οι εισαγγελείς τον κατηγόρησαν», είπε. «Αλλά με όσα έχω μάθει τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι ήταν λάθος μου που τον εμπιστευόμουν».

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που άκουσα για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος», είπε η Troconis. «Ως μητέρα, λυπάμαι για την απώλεια που υπέστησαν αυτά τα πέντε παιδιά», πρόσθεσε.

 

Δείτε επίσης: Φώτης Ντούλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο εκατομμυριούχος ομογενής - Λίγο πριν το δικαστήριο (φώτο-βίντεο)

 

Aaron Cooper : «Τα παιδιά είναι δυνατά και φέρονται σαν ενήλικες»

Ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο πήγαιναν τα 5 παιδιά του Φώτη Ντούλου και της Τζένιφερ Ντούλου έδωσε συνέντευξη στο Hearst Connecticut Media.

Φωτογραφία: ctinsider.com

Ο κύριος Κούπερ περιέγραψε την Τζένιφερ, ως μια γυναίκα πολύ αφοσιωμένη στα παιδιά της που έδειχνε πάντα χαρούμενη και είχε χιούμορ. Ο διευθυντής του New Canaan Country School προσθεσε ότι «κανένας μας δε θυμάται ακριβώς τι ώρα έφτασε και έφυγε την 8η Μαΐου 2019 για να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, αφού υπήρχαν αλλά 400 περίπου αυτοκίνητα με γονείς».

 

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Φώτης Ντούλος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας - Κατηγορούνταν για την απαγωγή & δολοφονία της συζύγου του

 

 

Ο Aaron Cooper θυμάται ότι καθώς οδηγούσε προς την βόρεια Καρολίνα για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της γιαγιάς του, έλαβε μια σειρά από μηνύματα μετά οποία τον πληροφορούσαν ότι εξαφανίστηκε η Τζένιφερ Ντούλος. «Συνεργαστήκαμε πολύ στενα με τους ντεντέκτιβ για να δώσουμε όποια πληροφορία γνωρίζαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Αυτό που κάνουμε εδώ και ένα χρόνο είναι να στηρίζουμε οι καθηγητές και εγώ ψυχολογικά τα παιδιά και να τα επισκεπτόμαστε στο σπίτι της γιαγιάς τους με την οποία ζουν από τότε, ώστε να αισθάνονται οικεία και ένα είδος συνεχείας της ρουτίνας

 

Δείτε επίσης: Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει - «Αρκετά πια... »

 

Ο κύριος Κούπερ πρόσθεσε ότι το σχολείο έδωσε στα παιδιά την δυνατότητα να συνεχίσουν τα μαθήματα από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Η γιαγιά τους, Γκλόρια Φέρμπερ, έχει υποβάλει αίτηση για να αναλάβει την μόνιμη επιμέλεια τους.

«Τα παιδιά είναι δυνατά και φέρονται σαν ενήλικες. Είναι απίστευτο», κατέληξε ο διευθυντής του σχολείου του και θα θέλαμε ο κόσμος να ξέρει ότι «δεν θα ξεχάσουμε την Τζένιφερ, ούτε και τα παιδιά της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ