Πακιστάν: Αυτοί είναι οι 2 επιζώντες από το μοιραίο αεροσκάφος με τους 107 επιβαίνοντες - Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν την συντριβή (φωτό - βίντεο)

Συγκλονίζουν τα βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας...

Δύο άνθρωποι έχουν βγει ζωντανοί, μέχρι στιγμής, από τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus A320 των Πακιστανικών Αερογραμμών, που συνετρίβη σήμερα στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της επαρχιακής κυβέρνησης Αμπντούρ Ρασίντ Κάνα, δύο άνθρωποι κατάφεραν, σαν από θαύμα να επιβιώσουν από το αεροπορικό δυστύχημα.

 

 

Πρόκειται για τον Zafar Masood και τον Mohd Zubair.

 

 

Όπως αναφέρει, δε, η Daily Mail, υπάρχουν πληροφορίες για έναν ακόμη επιβαίνοντα του μοιραίου αεροσκάφους, ο οποίος βρέθηκε ζωντανός, κάτι που ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
 

 

 

Το αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα, σε κατοικημένη περιοχή, περίπου 3,2 χλμ. μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο στο Καράτσι, ενώ μετέφερε 107 ανθρώπους, 99 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος.

 

 

Η πτήση PK8303 πετούσε από τη Λαχόρη στο διεθνές αεροδρόμιο Τζινάχ στο Καράτσι.

 

 

Εκπρόσωπος των Πακιστανικών Αερογραμμών ανέφερε πως το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί όταν χάθηκε η επαφή με τον πύργο ελέγχου.

 

 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την ώρα της τραγωδίας ακούγονται τα τελευταία λόγια του πιλότου του μοιραίου Airbus, λίγο πριν αυτό συντριβεί.

Ο πιλότος εκπέμπει "SOS", λίγο πριν το αεροσκάφους χτυπήσει έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια πέσει πάνω σε σπίτια.

 

 

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν, τα αίτια της τραγωδίας, ωστόσο ο επικεφαλής των Πακιστανικών Αερογραμμών ανέφερε ότι ο πιλότος δήλωσε στον πύργο ελέγχου πως αντιμετώπιζε τεχνικές δυσκολίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ