Αντώνης Σρόιτερ στην Ελεονώρα: Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε καράτε, όχι με κούκλες – Στα 12 θα τις βάλω σε μοναστήρι - χιούμορ (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης...

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» τη Δευτέρα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλους και για όλα.

Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του ενώ έδωσε μια απάντηση για τις κόρες του και την προσωπική τους ζωή που προκαλεί εντύπωση.

Εξηγεί γιατί όταν κλήθηκε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ένιωθε ότι πέφτει στα βαθιά και μιλά για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του στο ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας πως την πέτυχε από… καθαρή τύχη.

"Σαν μπαμπάς πώς είσαι", τον ρώτησε η Μελέτη:

"Τα δικά μου κορίτσια παίζουν ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Βλέπουμε μάχες μέσα στο σπίτι. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι".

- Είσαι από τους μπαμπάδες, όπως είναι και ο άνδρας μου, που λενε ότι θα κλείσουν τις κόρες τους στο μοναστήρι; συνέχισε η Μελέτη χαμογελώντας με τον Σρόιτερ να επιβεβαιώνει:

"Εγώ το έχω κατεβάσει στα δώδεκα γιατί βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυριο, λιγο μετα τα μεσανυχτα, τα λεμε με την @nonoram, για ολα ;) #alphatv #alphanews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) στις

Τι σας πιάνει με τις κόρες σας; πρόσθεσε η Μελέτη.

"Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ των παιδιών μου πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά και τέτοια βγαίνεις χαμένος”.

"Ακούω όλα αυτά τα "γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ να γίνεται και φίλοι”. Και λέω "τι είναι αυτά που λέτε”;

Δεν ξέρω, τι να σου πω; Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση".

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, αναφέρθηκε σε μια μικρή περίοδο που έλειψε από το πόστο του, καθώς υπήρχε η υποψία πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

«Όλοι προετοιμαζόμασταν για τον κορονοϊό αλλά κανείς δεν πίστευε πως αυτό θα έρθει. Πριν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας είχα πάει στις Εντατικές που δημιουργούνταν. Όλοι προετοιμάζονταν, αλλά και όλοι πίστευαν πως αυτό δε θα μας ακουμπήσει.

Εμένα με στριφογύρισε ο ιός. Ένα από τα πρώτα κρούσματα ήταν στο γυμναστήριο που πήγαινα. Έκλεισε το γυμναστήριο. Πήγαν όλοι να εξεταστούν, πήγα και εγώ. Μετά είχαμε ένα-δύο κρούσματα στον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο. Μετά κρούσματα στον δημοσιογραφικό περίγυρο. Πέρασε ξυστά, δεν ακούμπησε και ελπίζω να μην ακουμπήσει» εξήγησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ