Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ο ‘’Έλληνας’’ Τομ Χανκς κατά συγκίνησε μιλώντας για την περιπέτειά του με τον Κορωνοϊό σε online τελετή αποφοίτησης

Ο Τομ Χανκς συγκίνησε με ομιλία του σε τελειόφοιτους σε online τελετή

Ο Τομ Χανκς ήταν η φωνή της λογικής την περίοδο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Μίλησε για την περιπέτειά του, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του προσβλήθηκαν από τον ιό, απηύθυνε συστάσεις να μείνουμε σπίτι, ήρεμοι και να επιδείξουμε θάρρος στις δύσκολες συνθήκες. Δώρισε μία γραφομηχανή μάρκας Corona στον οκτάχρονο Αυστραλό Κορόνα που του έγραψε για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του.

Τώρα, ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε έκπληξη σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής με μια εμπνευσμένη ομιλία μέσω βίντεο σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε on line.

«Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς» είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο. «Και σας αποκαλώ “ εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε κυρίως ,επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ