Έγκλημα στην Ιταλία λόγω εγκλεισμού: 28χρονος οδοντίατρος στραγγάλισε την 27χρονη σύντροφο & συμφοιτήτρια του (φωτό)

Η δολοφονία της φοιτήτριας από τον σύντροφό της αναζωπυρώνει την ανησυχία για την "αναγκαστική συγκατοίκηση" λόγω κορωνοϊού

 

Μια 27χρονη από τη Σικελία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της. Η Lorena Quaranta στραγγαλίστηκε από τον 28χρονο σύντροφο και συμφοιτητή της Antonio De Pace. 

Είναι μια υπόθεση γυναικοκτονίας που αναζωπυρώνει στην Ιταλία τις ανησυχίες για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Κάποιες από αυτές τις γυναίκες αναγκάζονται να παραμείνουν  κλεισμένες με τους συζύγους ή συντρόφους τους, οι οποίοι τις κακομεταχειρίζονται. 

Messina, strangola la compagna e chiama carabinieri: "Venite, l'ho uccisa"

Το έγκλημα εκτυλίχθηκε στο Φούρτσι Σίκουλο, στη Μεσσήνη. Ο δράστης τηλεφώνησε στους αστυνομικούς για να καταγγείλει την πράξη του, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα μετά την δολοφονία της συντρόφου του ο 28χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει. 

εγκλημα

Το θύμα, ηλικίας 27 ετών, σπούδαζε, όπως και ο σύντροφός της, στην Οδοντιατρική Σχολή της Μεσσήνης αναφέρει το palermo.repubblica.

Η πρόεδρος της επιτροπής Γυναικοκτονιών της γερουσίας Βαλέρια Βαλέντε κατήγγειλε «την πολλοστή γυναικοκτονία που εκτυλίσσεται σε ένα σπίτι, όπου η κρίση του κορωνοϊού μας επιβάλλει να μείνουμε» εκεί.

«Ζητείστε την απομάκρυνση εκείνων που μπορούν να σας κάνουν κακό ή... απομακρυνθείτε οι ίδιες, μαζί με τα παιδιά σας» απηύθυνε έκκληση η πολιτικός.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ