Αθηναΐς Νέγκα: Δεν ξέρω πως κόλλησα - Μιλά on camera για την εμπειρία της με τον κορωνοϊό (βίντεο)

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη, από αυτές που περνάμε στο πόδι... Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα πολύ έντονους μυϊκούς πόνους...» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Συμπτώματα κορωνοϊού έχει τις τελευταίες ημέρες η Αθηναΐς Νέγκα, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η παρουσιάστρια είχε γράψει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της «Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι...».

Είχε τονίσει, δε, πως θα υπερβεί τις 14 ημέρες καραντίνας που της συνέστησε ο γιατρός.

Η ίδια μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το "Mega Live News" για την εμπειρία της.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη, από αυτές που περνάμε στο πόδι... Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα πολύ έντονους μυϊκούς πόνους. Όλο αυτό κάποια στιγμή σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε....» τόνισε η Αθηναΐς Νέγκα, ενώ συμπλήρωσε «Μετά άρχισα να έχω βήχα και συνεχίστηκε ο πυρετός».

Η ίδια τόνισε ότι μίλησε με τον γιατρό της και δεν πήγε να κάνει το τεστ, καθώς όπως είπε «τα τεστ δεν είναι για χόρταση».

Όπως ανέφερε δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν, ενώ προσπαθεί να μην έχει πολλές επαφές και με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. 

«Δεν έχω ιδέα πως το κόλλησα... Δεν είναι βαρύ, απλά εγώ δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια διάρκεια, ούτε έχω ξαναβιώσει αυτά τα περίεργα συμπτώματα» είπε η ίδια.

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ