Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μόλις 41 ετών - Υγιές άτομο & αθλητικός τύπος

Πρόκειται για τον 41χρονο Giancarlo Agostino Di Maria, Ιταλικής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο.

Ο πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιβεβαιώθηκε χθες. 

Πρόκειται για εξωτερικό συνεργάτη των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid-19, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου.

 

Είναι ο 41χρονος Giancarlo Agostino Di Maria, Ιταλικής καταγωγής, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο, όπως αναφέρει το euractiv.com.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στη Γενική Διεύθυνση Καινοτομίας και Τεχνολογικής Υποστήριξης (ITEC), παρέχοντας τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στις υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης.

Ο Giancarlo Agostino Di Maria εισήχθη στο νοσοκομείο Sainte-Anne στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και διασωληνώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Δυστυχώς, κατέληξε την Κυριακή μετά από πέντε ημέρες στη ΜΕΘ, μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχετικά με την προσωπική ζωή του θύματος, λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, πηγές από τον κύκλο του άτυχου 41χρονου, αναφέρουν πως επρόκειτο για υγιές άτομο, που ασχολείτο, μάλιστα, με αθλητικές δραστηριότητες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιβεβαίωσε ότι ενεργοποίησε το πρωτόκολλο, ώστε να εντοπίσει τις πιθανές επαφές που είχε ο Giancarlo Agostino Di Maria τις ημέρες πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ