Κορωνοϊός: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός της Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού;

Ο κορωνοϊός απειλεί να αφήσει έξω από τον διαγωνισμό χιλιάδες eurofans

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, αποτελεί έναν από τους θεσμούς τραγουδιού που λατρεύουν όλοι να παρακολουθούν. Κάθε χρόνο προσελκύει δεκάδες χιλιάδες θεατές από κάθε γωνιά της Ευρώπης και του κόσμου. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eurofans busy this week working out which #Eurovision National Final to watch on Saturday night. 🇮🇸 🇪🇪 🇭🇷 🇲🇩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision) στις

 

Οι οργανωτές του διαγωνισμού, που αναμένεται να γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ, διαβεβαιώνουν ότι στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της μουσικής.

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η επιδημία του νέου κορωνοϊού στον διαγωνισμό.

 

 

«Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ανέφερε το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP και αναμεταδίδει το ΑΠΕ.

 

 

To NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θερμών θαυμαστών του και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ