"Χρυσές" δουλειές κάνει η Γκουίνεθ Πάλτροου: Πουλάει κεριά με άρωμα αιδοίου

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα που ακούει στο όνομα Goop και το οποία ειδικεύεται σε προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της κεριά με άρωμα αιδοίου.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου, κατάφερε να ξεπουλήσει προϊόν μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της, Goop, το οποίο είναι ένα κερί με το όνομα «Αυτό μυρίζει όπως το αιδοίο μου».

Το συγκεκριμένο κερί, το οποίο κοστίζει 75 δολάρια, έχει ως συστατικά άρωμα από γεράνι, εσπεριδοειδή, περγαμόντο, κέδρο, σπόρο ιβίσκου και τριαντάφυλλο ντάμασκ, σύμφωνα με το metro.co.uk.

Photo: Backgrid

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα, όλα ξεκίνησαν ως ένα αστείο ανάμεσα στην 47χρονη ηθοποιό και τον αρωματοποιό Ντάγκλας Λίτλ, της εταιρίας Heretic.

Getty images

Όπως αναφέρεται, «οι δυο τους δούλευαν για τη δημιουργία ενός αρώματος, όταν κάποια στιγμή η Πάλτροου είπε «μμ.. αυτό μυρίζει όπως το αιδοίο μου» και τελικά εξελίχθηκε σε ένα αστείο, γοητευτικό, σέξυ και αναπάντεχα όμορφο άρωμα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ