Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 21χρονου πολίστα: Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του - Βίντεο  

Το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο πολίστα Αδαμάντιο Μαντή περιμένει η οικογένεια του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το STAR αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν αυτές οι γιορτές χωρίς εκείνον. «Σαφέστατα ήτανε δύσκολες γιατί σκεφτόμουνα και έβλεπα τις φωτογραφίες πέρυσι τις γιορτές ότι ήμουν με τον Αδαμάντιο. Το παιδί μου ήταν δεν ήταν το γατί μου.

Εκείνη την ώρα είχα μια φωτογραφία του μέσα στη τσάντα μου, την άνοιξα και την φίλησα και του είπα ότι θα έδινα όλα τα χρόνια που έχω ζήσει μέχρι τώρα να ήσουν εδώ να μου κάνεις  μια αγκαλιά. Έχουμε βυθιστεί στο πένθος εκεί που δεν υπήρχε λόγος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Δελτίο Ειδήσεων του STAR στα 40:00 λεπτά:

Για εκείνη ο χρόνος έχει σταματήσει στις 3 Νοεμβρίου. Ήταν 00.05 όταν το παιδί της σταμάτησε μαζί με το φίλο του στο δρόμο, για να δουν εάν είχε βλάβη το αυτοκίνητό τους.  Ένα άλλο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο έπεσε με δύναμη πάνω τους και ο Αδαμάντιος έπεσε νεκρός

«Δεν ξέρω γιατί το έχω χάσει, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αυτό το λέω και το ξαναλέω και θα το ξαναλέω, εγώ δεν κατάλαβα γιατί έχασα το παιδί μου. Ήταν ο πεζός, πως χάθηκε ο πεζός κι αυτοί που ήτανε μέσα στο αυτοκίνητο δεν πάθανε το παραμικρό» τόνισε η μητέρα του.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από τη ημέρα που έφυγε το παιδί μου μέχρι σήμερα χθες έχουν φύγει είκοσι νέα παιδάκια χωρίς να φταίνε πουθενά. Σε όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα δυο παιδιά δεν έφταιγαν καθόλου. Το δικό μου και η κοπελίτσα η αστυνομικός που περίμενε να περάσει το φανάρι και να πάει στη δουλειά της».

Εκείνο που περιμένει η οικογένεια του είναι το πόρισμα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ