«Αργομισθία» από το Paris Match ζήτησε η Τριερβελέρ

Το προφίλ του «κυρίου φυσιολογικού» που έχει χτίσει ο σύζυγός της Φρανσουά Ολάντ απειλεί να γκρεμίσει η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία μας έχει συνηθίσει σε γκάφες.

Το προφίλ του «κυρίου φυσιολογικού» που έχει χτίσει ο σύζυγός της Φρανσουά Ολάντ απειλεί να γκρεμίσει η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία μας έχει συνηθίσει σε γκάφες.

Μετά τη ζήλια που έδειξε με δημοσίευσή της στο Twitter η πρώτη κυρία για την πρώην σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, βιβλίο του δημοσιογράφου Λοράν Γκρεϊλσάμερ αποκαλύπτει ότι η Τριερβελέρ ζήτησε από το περιοδικό «Paris Match», στο οποίο εργαζόταν, να της παράσχει «αργομισθία» ως κριτικού βιβλίων.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος, που εργαζόταν στη «Monde» και θα κυκλοφορήσει και άλλα βιβλία-πορτρέτα της πρώτης κυρίας, σημείωσε ότι η Τριερβελέρ καταστρέφει την εικόνα του απλού ανθρώπου του συζύγου της έχοντας πλήθος υπαλλήλων για λογαριασμό της στο Μέγαρο των Ηλυσίων και περνώντας τα Σαββατοκύριακα -μαζί με τον Ολάντ- στην έπαυλη La Lanterne έξω από το Παρίσι, παρ' όλο που έχουν επικρίνει τον Νικολά Σαρκοζί ότι την είχε ιδιοποιηθεί.

Επειτα από μόλις 100 μέρες στο Μέγαρο των Ηλυσίων, οι δημοσκοπήσεις άρχισαν να παίρνουν την κατιούσα για τον Ολάντ, αφού η πλειοψηφία των πολιτών δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένη με το έργο του.

Πάντως η πλειοψηφία θεωρεί ότι ο πρόεδρος έχει τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, όπως την απόσυρση των Γάλλων στρατιωτών από το Αφγανιστάν, τις περικοπές στον μισθό του και την επαναφορά του ορίου συνταξιοδότησης στα 60 για κάποιους εργαζομένους.

Πηγη: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ