10 μοναδικοί τρόποι για να προσφέρεις το τέλειο δώρο στον σύντροφο σου!

Είναι δύσκολο να κάνεις έξυπνα και ταιριαστά δώρα – ήξερες πως υπάρχει κατηγορία ανθρώπου που κάνει «τα χειρότερα δώρα»;

Αν δε θες να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, διάβασε μερικούς έξυπνους τρόπους να μαντέψεις το ιδανικό δώρο για εκείνον, αλλά και ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

1. Να είσαι προσεκτική όταν σου μιλάει, γιατί πάνω στην απλή κουβέντα, μπορείς να απομονώσεις τα «θέλω» του, τι θα ήθελε να αποκτήσει κτλ.

2. Διάλεξε κάτι που ταιριάζει στις ενασχολήσεις του, στα χόμπι του και στα όσα κάνει και τον κάνουν χαρούμενο, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.

3. Δες με ποια πράγματα καταπιάνεται και προχώρησέ τα στο μυαλό σου, ώστε να καταλάβεις τι θα μπορούσε να του αρέσει, αλλά δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα. Αν το πετύχεις, ο ενθουσιασμός του θα είναι μεγάλος!

4. Παρατήρησε το χώρο του: το δωμάτιό του, το σπίτι του. Είναι γεμάτο πληροφορίες για όσα του αρέσουν.

5. Αν δεν έχεις εικόνα του χώρου του, παρατήρησε το στυλ του: τα ρούχα που φοράει, τα αξεσουάρ του. Μήπως αγαπάει τα γκάτζετ;

6. Ένα δώρο που εκφράζει τους δυο σας, θα ήταν επίσης μια όμορφη ιδέα δώρου, όπως ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας ή ένα ταξίδι.

7. Επένδυσε στη χαλάρωσή του: δεν είναι όλα τα ωραία δώρα υλικά.

8. Αν δεν μπορείς να σκεφτείς μόνη σου το ιδανικό δώρο για εκείνον, ρώτησε τους φίλους του.

9. Κάνε του δώρο μια απολαυστική εκτόνωση με την παρέα του: paintball, αγώνες ποδοσφαίρου κτλ.

10. Φτιάξε κάτι χειροποίητο για εκείνον, με προσωπικά λόγια και αισθήματα. Σίγουρα θα το εκτιμήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ