Θεσπιές: Για μια πινακίδα έγινε φονικό με θύματα πατέρα & γιο - Τι δηλώνει ο λυκειάρχης (φώτο-βίντεο)

Η διαμάχη ανάμεσα σε δύο εταιρείες security κατέληξε σε έγκλημα

Δυο νεκροί και δυο τραυματίες ήταν η κατάληξη της συμπλοκής μεταξύ των ιδιοκτητών δύο εταιρειών security που αντάλλαξαν πυροβολισμούς το μεσημέρι έξω από το 3Ο γυμνάσιο στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες των δύο ανταγωνιστικών εταιρειών είναι συγγενείς.

Οι εταιρείες security είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, του σχολείου.

 

Το μεσημέρι, ο γιος τού ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» παρακολουθούσαν τις ενέργειες του και δεν άργησε να ξεσπάσει συμπλοκή με αποτέλεσμα να αλληλοπυροβοληθούν.

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας security και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στην συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας security, ο οποίος μεταφέρθηκε από γνωστούς του στην Αθήνα.

 

Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν σ νοσοκομείο και τον συνέλαβαν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πραγματοποιηθεί και μια προσαγωγή υπόπτου.

Όπως έγινε γνωστό, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες security στις Θεσπιές Βοιωτίας, είναι πολύχρονη , αναφέρει το Star κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε τη μαρτυρία ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο της ώρα της αιματηρής συμπλοκής.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Διευθυντής του σχολείου, στην είσοδο του οποίου έγινε η αιματηρή συμπλοκή. Οπως αναφέρει, τρομάζει και μόνο στην ιδέα ότι το περιστατικό θα μπορούσε να έχει συμβεί όταν το σχολείο ήταν γεμάτο με παιδιά.

Ξεκαθαρίζει τέλος, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην επιλογή της εταιρείας φύλαξης του σχολείου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ