Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Βόλος: Το Πιτ μπουλ του ιερέα επιτέθηκε σε ταχυδρόμο - Δίνει μάχη για την ζωή του! 

Μάχη για την ίδια του τη ζωή έδωσε χθες το μεσημέρι (05-12-2019) ένας ταχυδρόμος, όταν κατά τη διανομή αλληλογραφίας, βρέθηκε αντιμέτωπος με πίτμπουλ, που ξέφυγε από αυλή σπιτιού.

Ο άγριος σκύλος επιτέθηκε στον διανομέα καταφέρνοντάς του πολλαπλά δαγκώματα σε όλο του το σώμα.

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο άτυχος υπάλληλος έδινε άνιση μάχη προσπαθώντας να γλιτώσει από τα σαγόνια του άγριου σκύλου, ο οποίος έκοψε κομμάτι από τη γάμπα του ποδιού του. Ηταν ένα ακόμη μεροκάματο τρόμου διανομέα των ΕΛ.ΤΑ., που έχουν πέσει πολλές φορές θύματα αδέσποτων, πλέον και δεσποζόμενων σκύλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 περίπου το μεσημέρι στα Κήπια Ανακασιάς. Εκείνη την ώρα ο ταχυδρόμος έκανε διανομή της αλληλογραφίας σε επιχειρήσεις και κατοίκους της περιοχής. Πλησιάζοντας στη μονοκατοικία με την αυλή για να αφήσει την αλληλογραφία διαπίστωσε ότι η αυλόπορτα ήταν ανοιχτή. Πίτμπουλ κινούνταν απειλητικά προς το μέρος του.

Το σκυλί βγήκε από την αυλή και του όρμησε. Εκείνος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, άφησε το μηχανάκι και άρχισε να τρέχει γύρω από αυτό, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ο σκύλος τον πρόλαβε και τον άρπαξε από τη γάμπα. Τον έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει στα χέρια και το σαγόνι. Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο ταχυδρομικός προσπαθούσε να ξεφύγει από τα σαγόνια του άγριου σκυλιού.

Ιερέας ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ μόλις άκουσε τις φωνές του άτυχου ταχυδρομικού έτρεξε στον σκύλο. Είχε μόλις ανοίξει την αυλόπορτα του σπιτιού του για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του. Χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να ξεφύγει ο σκύλος. Μάταια ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ προσπαθούσε να χωρίσει τον σκύλο από τον άτυχο ταχυδρόμο, που επιχειρούσε να προστατευτεί από τα αλλεπάλληλα δαγκώματα.

Τις φωνές του ιερέα, που είναι ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, άκουσαν υπάλληλοι σε γειτονικές επιχειρήσεις και έσπευσαν επί τόπου. Τέσσερα άτομα έπεσαν πάνω στον σκύλο για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό και δεν τα κατάφερναν.

Εδεσαν με τριχιά τον σκύλο από τον λαιμό κι άρχισαν να τον τραβούν για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό, που στο μεταξύ είχε χάσει τις δυνάμεις του από την πάλη με το πίτμπουλ. Ηταν τέτοια η μανία του σκύλου που δεν ξεκολλούσε από το άτυχο θύμα. Παρά τα τραβήγματα συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που “πνίγηκε” και μόνο τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ