Στο Μπάκιγχαμ ο Κυρ. Μητσοτάκης - Με κυπαρισσί τουαλέτα η Μαρέβα - Με μπροκάρ ταγιέρ η βασίλισσα Ελισάβετ - Τι φόρεσαν Κέιτ Μίντλετον & Μελάνια (φώτο-βίντεο)

Στη δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ οι 27 ηγέτες του ΝΑΤΟ

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα.Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του παρευρίσκονται στη δεξίωση του παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ, με αφορμή την επετειακή σύνοδο για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας που γίνεται στο Λονδίνο.

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Λονδίνο, όπου το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, έφτασε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 19.15, ενώ στις 21:30, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street), αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για τη δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε μία μακριά, σικ, αμάνικη τουαλέτα σε κυπαρισσί χρώμα ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

AP/ Yui Mok

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε ένα μπροκάρ ταγιέρ στις αποχρώσεις του πράσινου. 

Melania Trump and Donald Trump- Φώτο DAN KITWOOD/GETTY

Chancellor of Germany Angela Merkel talks to Queen Elizabeth at a reception for NATO leaders at Buckingham Palace

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Queen this evening with The Prince of Wales and Justin Trudeau at the NATO Summit Reception at Buckingham Palace #HMTheQueen #QueenElizabethII #QueenElizabeth #BritishRoyalty #BritishMonarchy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The British Royal Family (@the_mountbatten_windsors) στις

 

 

 

Στη δεξίωση παραβρέθηκε και ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγο του Μελάνια η οποία φορούσε κίτρινο μαντό Valentino με μοβ φόρεμα και γόβες Louboutin, και η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

 

 

Φώτο EPA

Φώτο AP

Φώτο PA

 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το People, η Κέιτ Μίντλετον  βοήθησε τη βασίλισσα Ελισάβετ να προετοιμάσει τη δεξίωση για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν παρούσα στη δεξίωση ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δεν ήταν εκεί.

Η Κέιτ επέλεξε ένα κομψό πράσινο φόρεμα της Emilia Wickstead για την περίσταση, αναφέρει το Harpeers Bazaar.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ