Ο Καμεραμάν πρωταγωνιστής του ερωτικού σκανδάλου: Με έλεγε «πολυεργαλείο» & παρενέβη στην οικογένεια μου - Τον διεκδίκησαν δυο γυναίκες   

Παρουσιάστρια δέχτηκε την «επίσκεψη» της σκηνοθέτιδάς της και του συζύγου της, καμεραμάν σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, όχι για καλό σκοπό, αφού η τελευταία ανακάλυψε πως η παρουσιάστρια διατηρούσε κρυφό δεσμό με τον σύζυγό της και έφτασε εκεί για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ύβρεις, χειροδικίες και μηνήσεις, ασφαλιστικά μέτρα και μια ροζ πικάντικη ιστορία άρχισε να παρουσιάζεται και  όπως φαίνεται έχει και πολλές όψεις.

Ο καμεραμάν, σύζυγος της σκηνοθέτιδας και μάλλον "μήλον της έριδος" ανάμεσα στις δύο γυναίκες μιλά στο «Πρώτο Θέμα» για το χρονικό της σχέσης του με την παρουσιάστρια που τον αποκαλούσε «πολυεργαλείο». 

Ο υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού άρχισε να εργάζεται εκεί το 2018 και γνωρίστηκε με την παρουσιάστρια ενώ αναπτύσσουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους - και με φιλοδοξία να έχουν και επαγγελματική συνεργασία εκτός καναλιού- μια φιλική σχέση.

Όπως περιγράφει στη συνέντευξή του ο καμεραμάν, η παρουσιάστρια τον ενθαρρύνει και εκείνος γίνεται βασικός συντελεστής της εκπομπής της, μάλιστα τον αποκαλούσε «πολυεργαλείο» και του υποσχόταν να αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής με την αλλαγή κυβέρνησης.

Μάλιστα οι δυο οικογένειες, του καμεραμάν και της τηλεπαρουσιάστριας, γνωρίστηκαν, και σε φιλικό επίπεδο και η  σχέση εξελισσόταν ομαλά, ώσπου η τηλεπαρουσιάστρια άρχισε να διεισδύει στην προσωπική ζωή του ζευγαριού που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν διένυε και την καλύτερη φάση του.

Η παρουσιάστρια άρχισε να γίνεται χειριστική, κτητική και -όπως περιγράφει ο καμεραμάν-, να κατηγορεί τη σύζυγό του, ενώ άφηνε διαρκώς σεξουαλικά υπονοούμενα. 

Ο καμεραμάν και η παρουσιάστρια άρχισαν να έχουν ερωτικές επαφές τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά η σύζυγός του ανακάλυψε τι συμβαίνει και τον έδιωξε από το σπίτι.

Παράλληλα αρχίζει ένα σενάριο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ταινία ερωτικής αντιζηλίας. Η σύζυγος «καρφώνει» την τηλεπαρουσιάστρια στον σύντροφό της ο οποίος τη χωρίζει, ο καμεραμάν μετανιωμένος επιστρέφει στην οικογενειακή εστία κάνοντας έξαλλη την ερωμένη του τηλεπαρουσιάστρια και όλα οδηγούν στην ένταση μια δημόσιας αντιδικία που θα λυθεί στα δικαστήρια όπου έχουν καταφύγει και οι δυο πλευρές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ