Rihanna: Τα "πέτα έξω" με φόρεμα John Galliano - Έδειξε τα κάλλη της και όποιος αντέξει (φώτο)

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Queen & Slim 

Η Rihanna είναι γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε για μία ακόμη φορά όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Queen & Slim στο περιθώριο του Φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI)  στος Λος Άντζελες.

Η Rihanna φόρεσε για την περίσταση ένα μαύρο , μεταξωτό , κιμονό του John Galliano,  που άφηνε πολύ λίγα.... στην φαντασία. Με βαθύ ντεκολτέ , και σκίσιμο που έφτανε μέχρι πολύ ψηλά στα πόδια, το φόρεμα του Ιταλού σχεδιαστή άφηνε ακάλυπτα τα κάλλη της 31χρονης τραγουδίστριας που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας.

Συνδύασε το αποκαλυπτικό της φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μακριά κολιέ.

Διάσημες σταρ όπως  η Zendaya και η Natalie Portman έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους δημιουργούς του ρομαντικού θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, αναφέρει η Paris Match.

Η ταινία Queen & Slim που έχει τη σκηνοθετική υπογραφή της Μελίνα Ματσούκα, περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού μαύρων που δίνει το πρώτο του ρομαντικό ραντεβού όταν η αστυνομία πηγαίνει να το συλλάβει για ένα μικρό αδίκημα.

Τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν ο άντρας "Slim" σκοτώνει , βρισκόμενος σε αυτοάμυνα τον αστυνομικό. Με φόβο για τις ζωές τους ο Slim και η σύντροφος του Queen αναγκάζονται να κρυφτούν για να διαφύγουν.

Το βίντεο με τη σκηνή του φόνου γίνεται viral και γίνεται ένα "ντοκουμέντο" για το δράμα που περνάνε οι μαύροι στην Αμερική λόγω της άνισης  μεταχείρισης. 

Η Μελίνα Ματσούκα είναι η ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ. Η ταινία της θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 27 Νοεμβρίου ενώ στην Ευρώπη αναμένεται μετά το Γενάρη του νέου έτους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ