Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική λόγω της "Βικτώριας" - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί- Έως αργά το απόγευμα οι καταιγίδες (φώτο)

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, αφού υπάρχουν αυτή την ώρα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στην Ποσειδώνος -ιδιαίτερα από το ύψος του Ελληνικού έως τον Φλοίσβο- καθώς και στην Βασ. Σοφίας. 

Την ίδια ώρα, έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στους παρακάτω δρόμους:

Πέτρου Ράλλη από Λαμπράκη έως Κηφισό,
Αλεξάνδρας προς Κηφισίας,
Κατεχάκη από Ηλιούπολη στο ύψος της Κοκκινοπούλου,
Κάθοδος Κηφισίας από Helexpo έως το Κολέγιο,
Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο,
Άνοδος Συγγρού στο ύψος του Ιντερκοντινένταλ,
Βασιλίσσης Αμαλίας,
Ποσειδώνος προς Πειραιά από Αλίμου έως Καλαμακίου,
Στο λιμάνι του Πειραιά
και στον Περιφερειακό του Καρέα προς Αθήνα

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr).

Έως αργά το απόγευμα σήμερα οι καταιγίδες στην Αττική

Οι έντονες βροχοπτώσεις στο νομό Αττικής θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται έως αργά το απόγευμα σήμερα, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται ένα νέο κύμα τοπικά ισχυρών καταιγίδων, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σφοδρή καταιγίδα έπληξε περί τις 02:00-02:30 το βράδυ της Τρίτης το λεκανοπέδιο της Αττικής και την πόλη της Αθήνας. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής λόγω έντονης βροχόπτωσης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με ιδιαίτερη δριμύτητα επηρεάζει τη χώρα από χθες το μεσημέρι η κακοκαιρία «Βικτώρια». Κατά τη διάρκεια της νύχτας και έως τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Κρήτη, ιδιαίτερα στο νομό Χανίων. 

Οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών-meteo.gr κατέγραψαν πανελλαδικά τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 08:30 το πρωί της Τετάρτης στον Αλικιανό και στο Ακρωτήριο Χανίων (64 και 63 χιλιοστά αντίστοιχα), στο Σπήλι Ρεθύμνου (52), στο κέντρο των Χανίων (46), στον Πλατανιά Χανίων (46), στην Ασή Γωνιά Χανίων (43), στην Παλαιοχώρα Χανίων (41) και στις Βρύσες Χανίων (39 χιλιοστά).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ