Ε,ναι χαμογελούν Τσίπρας με Άδωνι -Βορίδη - Μητσοτάκη - Μαύρο για Μαρέβα - Royal Blue η Μανωλίδου - Εντυπωσίασαν Βαρδινογιάννη & Πρώτη Κυρία της Κίνας (φώτο)

Χαμόγελα θερμές χειραψίες και σικ εμφανίσεις στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμή του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping. Στις κατάφωτες αίθουσες του Προεδρικού Μεγάρου κυριάρχησαν τα χαμόγελα, οι θερμές χειραψίες και οι κομψές εμφανίσεις.

Στο δείπνο μεταξύ άλλων παρίστανται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα γκραμπόφκσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγο του Περιστέρα Μπαζιάνα, πλήθος υπουργών της ΝΔ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη,  η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου,, ο περιφέριαρχης Αττικής , Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργίαδης με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε θερμές χειραψίες και χαμόγελα με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη και τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ είχε έναν σύντομο διάλογο με την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η Πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την υπέροχη στυλιστική επιλογή της και η σύζυγος του Κινέζου Προέδρου, Σι Τζίνπινγκ , Πενγκ Λιγουάν. 

Η κυρία Βαρδινογιάννη φόρεσε ένα υπέροχο και πολύ ιδιαίτερο φόρεμα με ενσωματωμένη ενσάρπα που συνδύαζε το χρώμα του πάγου με το ανοικτό γκρι. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες ενώ τα εντυπωσιακά κοσμήματα από λευκόχρυσο και μπλε ζαφείρια έδωσαν λάμψη στην εμφάνιση της.

Η γνωστή για τις φινετσάτες επιλογές της, σύζυγος του Κινέζου Προέδρου έκανε την τρίτη κομψή εμφάνιση της μέσα στην ίδια μέρα. Στο επίσημο δείπνο η πρώην σοπράνο φόρεσε ένα εντυπωσιακό γκρι-σιέλ κιμονό που αποτελείται από δύο κομμάτια: Μακρύ φόρεμα και μάξι κεντημένο μαντό με γιακά "Μάο".

Νωρίτερα κατά την επίσκεψη της στην Cosco η Πενγκ Λιγουάν φόρεσε floral άσπρο-μπλε φόρεμα με λευκό μαντό , ενώ το πρωί κατά την κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη φόρεσε λευκό φόρεμα με ροζ - nude μαντό.

Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με λευκή τσάντα με χρυσό χερούλι και λουλούδι στο χρώμα του φορέματος της.

"Μίνιμαλ σικ", ήταν το look της συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα φινετσάτο μαύρο φόρεμα ενώ χτένισε τα μαλλιά της σε ένα κομψό up-do.

To λευκό -ιβουάρ επέλεξε η Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνιση της στο Προεδρικό δείπνο. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής φόρεσε ένα μίντι , κλος φόρεμα με ζώνη στη μέση.

Η Ευγενία Μανωλίδου φόρεσε έξωμη blue -royal τουαλέτα , την οποία συνδύασε με ένα πολύ λιτό κόσμημα στο λαιμό της.

Κόκκινη ήταν η εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η πρόεδρος της επιτροπής "Αθήνα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου.Το σύνολο της κυρίας Αγγελοπούλου αποτελείται από μεσάτο σακάκι με χρυσά κουμπιά και μάξι φούστα.

Η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μπέτυ Μπαζιάνα , φόρεσε μαύρο πουά παντελόνι , με μαύρο αμάνικο τοπ και χρυσή ζώνη.

Το "παρών" στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο , έδωσε και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ