Γιάννης Σπανός: Συγκίνηση & θλίψη στο "τελευταίο αντίο" στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη - Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τη σορό του (φώτο-βίντεο)

Τραγική φιγούρα η ανηψιά του Σοφία

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κιάτο σήμερα το μεσημέρι για να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Σπανό. Συγγενείς , φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του έδωσαν το "παρών" στην κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Φώτο Ndp Photo agency

Στις 13.00 ακριβώς έφτασε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η σορός του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού που μπήκε στην εκκλησία καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκόμενους, για να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για μία ώρα.

Φώτο Ndp Photo agency

Φώτο Ndp Photo agency

Από νωρίς το πρωί, στην εκκλησία κατέφθασαν στεφάνια στη μνήμη του από συνεργάτες, φίλους και ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν. Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν στεφάνια ήταν η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, η Χαρούλα Αλεξίου, η δισκογραφική εταιρία MINOS EMI, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  ο Γιώργος Κατσαρός. οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, η Τάνια Τσανακλίδου  και ο Αλέξης Τσίπρας.

Φώτο Ndp Photo agency

Φώτο Ndp Photo agency

Φώτο Ndp Photo agency

Φώτο Ndp Photo agency

Φώτο Ndp Photo agency

 

Τραγική φιγούρα η ανηψιά του Σοφία , η οποία έφτασε από νωρίς στο ναό συντετριμμένη. 

Φώτο Ndp Photo agency

Μετά την εξόδιο ακολουθία, ο Γιάννης Σπανός, καταχειροκροτούμενος και συνοδεία της μπάντας του Δήμου που έπαιζε τη μουσική του, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του Κιάτου.

Φώτο Ndp Photo agency

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παραβρέθηκαν στην κηδεία του Γιάννη Σπανού, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγο του Άννα, η Ελένη Δήμου, ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Μάρκος Λεζές, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Λάκης Παπαδόπουλος. 

Φώτο Ndp Photo agency

Ο Γιάννης Σπανός έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου . Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης που τα τραγούδια του ερμήνευσαν σπουδαίοι τραγουδιστές και τα αγάπησαν πολλές γενιές Ελλήνων, πέθανε στον ύπνο του από βαρύ εγκεφαλικό.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ