Η Μέγκαν Μαρκλ φτιάχνει τούρτες & κέικ μαζί με τα κορίτσια που δεν έγιναν πριγκίπισσες σαν αυτή (φώτο- βίντεο)

Έβαλε ποδιά για να βοηθήσει γυναίκες με κοινωνικά προβλήματα

Η δούκισσα του Σάσεξ έβαλε ποδιά αυτή την εβδομάδα για να φτιάξει γλυκά παρέα με γυναίκες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, σε ένα εργαστήριο μαγειρικής που διοργανώθηκε στο Ανατολικό Λονδίνο.

Η Μέγκαν είπε ότι "οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα με μηχανή που πρέπει να επισκευασθούν" όπως εκείνη έχουν ελπίδες, φόβους και ανασφάλειες. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι  αναφέρθηκε στην κουλτούρα της "άμεσης ικανοποίησης όλων των αιτημάτων" που κυριαρχεί σήμερα και είπε ότι οι άνθρωποι είναι τραυματισμένα πλάσματα που πρέπει να θεραπευθούν κι αυτό απαιτεί χρόνο, δεν γίνεται "εδώ και τώρα".

Η 38χρονη πριγκίπισσα επισκέφτηκε το αρτοποιείο Luminary Bakery, στο Hackney του Ανατολικού Λονδίνου, για να συμμετέχει σε ένα project  που βοηθά γυναίκες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα , στις οποίες αναφέρθηκε σε ένα φιλοξενούμενο άρθρο στο τεύχος της βρετανικής Vogue.

Η Μέγκαν ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει να φτιάχνει κέικ και τούρτες μαζί με τις γυναίκες που δεν έχουν τα δικά της πλεονεκτήματα, στον επίσημο λογαριασμό που έχει με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Μιλώντας στην Tanya μια γυναίκα που μαχαίρωσε πολλές φορές ο βίαιος πρώην σύντροφος της, είπε: "Μίλουσα γι' αυτό με κάποιον τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα έχουμε τη συνήθεια να θέλουμε τα προβλήματα να λύνονται αμέσως. Υπάρχει μια κουλτούρα "άμεσης ικανοποίησης όλων των αιτημάτων και άμεσης λύσης όλων των προβλημάτων.

Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές που χρειάζονται επισκεύη. Είσαι ένα τρυματισμένο πλάσμα που πρέπει να θεραπευθεί και αυτό χρειάζεται χρόνο", αναφέρει η Daily Mail

Μιλώντας στην Bryony Gordon της Daily Telegraph η Μέγκαν είπε: "Ανακαλύπτω ότι όταν ερχόμαστε σε επαφή με όλα τα κοινωνικά στρώματα σαν άνθρωποι και σαν γυναίκες , βρίσκουμε ότι υπάρχει βαθιά σύνδεση και κατανόηση μεταξύ μας. 

Μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικές τάξεις, να έχουμε διαφορετικό κοινωνιικό και μορφωτικό υπόβαθρο , διαφορετικές εμπειρίες, αλλά οι ελπίδες μας , οι φόβοι μας, οι ανασφάλειες μας, είναι ίδιες και γι' αυτό μπορούμε να κατανοήσουμε η μία την άλλη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ