Συγκίνησε ο πιλότος του F-16: «Τούτος εδώ ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του» (βίντεο)

Ο επισμηναγός Δημήτρης Βολακάκης έσκισε τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από το Θερμαϊκό κόλπο, σε μία πτήση – επίδειξης που μάγεψε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την παρέλαση και την επίδειξη.

«Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη» είπε ο επισμηναγός Δημήτρης Βολακάκης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας

 

 

Ποιος είναι ο επισμηναγός Βολακάκης

O Επισμηναγός (Ι) Δημήτρης Βολακάκης εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2000. Το 2006 τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/335 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2008 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+.

Από το 2009, υπηρετεί στην 343 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Το μήνυμα του επισμηναγού πίλου του F-16

Στο μήνυμά του μέσα από το κόκπιτ του F-16C Block 52+ ο επισμηναγός (Ι) Δημήτρης Βολακάκης είπε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Ελληνικό λαό «Τούτος εδώ ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. χρόνια πολλά Ελλάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ