Παναγιά βοήθα! Η Nike πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια sneakers 3.000 € με αγιασμό στον πάτο από τον Ιορδάνη ποταμό - Ο Χριστός ξανασταυρώνεται!

Μια ευκαιρία να νιώσουν πως περπατούν πάνω στο νερό όπως έκανε και ο Χριστός, φαίνεται πως θέλησαν να έχουν κάποιοι φανατικοί της Nike....
 

Απάντηση στο ερώτημα «τι θα φορούσε ο Χριστός» έδωσε η MSCHF Nike με τα νέα αθλητικά της παπούτσια. Το νέο μοντέλο «Jesus Shoes» είναι... ενισχυμένo με αγιασμό (νερό από τον ποταμό Ιορδάνη) στις Air Max 97 bubble σόλες και διακοσμημένα με ένα μικρό μεταλικό σταυρό, που κρέμεται από τα κορδόνια.

Τα «άγια» παπούτσια κυκλοφόρησαν την Πέμπτη, κοστίζουν 3.000 δολάρια και έγιναν sold out μέσα σε λίγα λεπτά.

Βέβαια, πέρα από τον αγιασμό και το σταυρουδάκι, στην κατασκευή του παπουτσιού περιλαμβάνεται μία σφραγίδα του Πάπα, η αναπαράσταση ενός αγγέλου και λιβάνι που αρωματίζει ύφασμα!

Τα sneakers φέρουν επίσης έναν σταυρό δεμένο στα κορδόνια, μια κόκκινη κουκκίδα που θυμίζει σταγόνα αίματος και μια αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

Ενώ, στο πλαϊνό τους μέρος υπάρχει αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (MT. 14:25) για το θαύμα του Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας».

Τα sneakers περιέχουν 60 cc νερού από τον Ιορδάνη ποταμό

Όμως προσοχή! Το project δεν ανήκει στη Nike. Η εταιρεία MSCHF ήταν αυτή που αγόρασε τα original Air Max 97 bubble soles σε χονδρική και μετά προχώρησε στη διαμόρφωση τους  σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, πρόκειται για ένα project που θέλει να τονίζει πόσο «εξωφρενική» έχει γίνει η κουλτούρα των επώνυμων συνεργασιών στα αθλητικά παπούτσια και ρούχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ