Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης επισημαίνει - Προσοχή στην επικοινωνία την εβδομάδα που έρχεται

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 9-13 Οκτωβρίου 2019! Μάθε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, τόσο πολιτικές, όσο και κοινωνικές. Η επικοινωνία και οι εντυπώσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση από εκείνους που επηρεάζονται από αυτές.

Κριός
Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για την δύσκολη επικοινωνία στην εκδήλωση των επαγγελματικών σας προσδοκιών. Κάποια αναβλητικότητα ορισμένων συνεργατών, συναδέλφων, ή ακόμα και οργανισμών, αντί να σας αποθαρρύνει, καλό θα ήταν να σας δυναμώσει και να σας πεισμώσει. Χρησιμοποιήστε τα καλά σας στοιχεία, τις χρήσιμες γνωριμίες και ενεργοποιήστε το περιβάλλον εκείνο που θα βοηθούσε στα ζητήματά σας. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι!

Ταύρος
Μην οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα και μην αδικείτε εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος για τις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα. Η οικογένεια πρέπει να παραμείνει αλώβητη και ενωμένη. Αισθηματικά οι ελεύθεροι γίνεστε ανυπόμονοι και αυτό γιατί σας έχει κουράσει μια προσμονή που δεν πραγματοποιείται. Οργανώστε διαφορετικά το χρόνο και τις δραστηριότητές σας!

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας απασχολούν για άλλη μια φορά, αλλά τώρα είστε πιο επινοητικοί και πιο εργατικοί σε αυτόν τον τομέα. Έχετε καταλάβει τα λάθη σας και δεν είστε διατεθειμένοι να τα επαναλάβετε. Μια επαγγελματική πρόταση η νέα συνεργασία χρειάζεται σκέψη πριν απαντηθεί, καθώς μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να σας οδηγήσει σε μια οπισθοδρόμηση με μεγάλο ρίσκο. Κοινωνικά προσέξτε τις συναναστροφές σας και μην εκθέτετε τις προθέσεις σας σε άτομα που δεν τις καταλαβαίνουν!
 

Καρκίνος
Ένταση σε μικρά πράγματα φέρνει αυτή η εβδομάδα. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας και να μην θεωρείτε ότι οι άλλοι σας αδικούν, γιατί με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεστε αδύναμοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε. Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις σας βγαίνει η κούραση του παρελθόντος και θεωρείτε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας. Αν αλλάξετε οπτική, θα καταλάβετε πόσο πιο απλά είναι αυτά που νομίζατε σαν δύσκολα.

Λέων
Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι φροντίστε να μην ενθουσιάζεστε με κάθε γνωριμία που σας κολακεύει, ή σας δίνει υποσχέσεις που θέλετε να ακούσετε. Οι έχοντες σχέση φροντίστε να είστε ρεαλιστές, να είστε θετικοί στη σκέψη σας και να παραμένετε ο στυλοβάτης του όποιου οικοδομήματός σας. Οικονομικά κάποιες υποχρεώσεις σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας, χωρίς να βλάπτετε το συμφέρον σας!

Παρθένος
Παρόλο που η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι στα καλύτερά της, οι εξελίξεις γύρω σας δεν διαφαίνονται ούτε δυσάρεστες, ούτε δύσκολες. Βελτιώστε την ψυχολογία σας, γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς, επαναλάβετε δραστηριότητες που σας έκαναν να νιώθετε ευχάριστα και επιστρέψτε στην αισιόδοξη προοπτική της ζωής σας. Η εργασία εξακολουθεί να παραμένει πεδίο ανταγωνισμών, αλλά εσείς είστε τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και δεν πρόκειται να εκτεθείτε. Προστατέψτε επίσης και εκείνους που αγαπάτε!

Ζυγός
Γνωριμίες φέρνει αυτό το διάστημα για εσάς. Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε και να τις καλλιεργήσετε. Η γοητεία σας παραμένει το δυνατό σας χαρτί, μερικοί όμως από εσάς δεν ξέρετε πώς να την προστατέψετε από κολακείες και από σκόπιμες συμπεριφορές. Οικονομικά φροντίστε να περιορίσετε τα περιττά έξοδα και να σκέφτεστε περισσότερο τις συνέπειες μιας υπερβολικής διάθεσης για κατανάλωση. Υποχρεώσεις προς τρίτους πρέπει να παραμένουν σε αυστηρά ελεγχόμενα όρια αν δεν θέλετε να πληρώσετε ένα κόστος που δεν σας αναλογεί, αναφέρει  ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Σκορπιός
Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα χρειάζονται καλύτερο χειρισμό εκ μέρους σας. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και διπλωμάτες και, όπου χρειάζεται, να χειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο που διαθέτετε. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις που δεν αφορούν κανέναν άλλον, αλλά είναι σημαντικές και ουσιαστικές για εσάς, τόσο για την καλή κατάσταση της ψυχολογίας σας, όσο και για τη διατήρηση των όποιων πλεονεκτημάτων διαθέτετε στους τομείς που ενεργοποιήστε. Μια καλή οικονομική συμφωνία, απαιτεί και καλύτερη γνώση του αντικειμένου που αφορά.

Τοξότης
Η κοινωνική σας ζωή και κάποιες αλλαγές στο προσωπικό σας περιβάλλον, είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Οι πιο δραστήριοι από εσάς είστε πρόθυμοι να βάλετε ακόμα λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, είτε αυτή αφορά στα αισθηματικά σας, είτε στα χόμπι του ελεύθερου χρόνου σας. Η πολυθρόνα και ο καναπές δεν σας ταιριάζουν, όπως δεν σας αξίζει και ένα είδος κατάθλιψης που θέλετε να κρύψετε από τους άλλους. Ευτυχώς διαθέτετε κοινό που δεν θα σας αφήσει να σκουριάσετε!

Αιγόκερως
Δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται στην εργασία και μη διστάσετε να καταβάλετε μεγαλύτερο κόπο για να τις επιδιώξετε. Παράλληλα, φροντίστε ώστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας διασπούν από αυτά που πρέπει να κάνετε. Αισθηματικά, αν και είστε ευάλωτοι αυτήν την εποχή, καταφέρνετε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας. Οικονομικά αποφύγετε εκείνα τα έξοδα που ξέρετε ότι είναι περιττά και φροντίστε να πείσετε και εκείνους που σας παρακινούν να τα υποστείτε. Προσοχή σε μηχανήματα και στην οδήγηση!

Υδροχόος
Οι μέρες είναι μεταβλητές και επηρεάζουν και τη διάθεσή σας. Κάποιοι που το καταλαβαίνετε, κάνετε εργασιοθεραπεία για να αποφύγετε τις δύσκολες αποφάσεις, ή για να κουραστείτε και να μην έχετε διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με προβλήματα. Όσοι επιδιώκετε αλλαγές σε όλα, ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και επιστρέψτε στον ρεαλισμό που σας υποδεικνύει τι μπορεί να γίνει και τι όχι! Αισθηματικά κάνετε κι εσείς τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ιχθύες
Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται αν το προσπαθήσετε σοβαρά και ουσιαστικά. Η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε λόγω κυρίως κάποιων δοκιμασιών στις οποίες υποβάλλατε τον σύντροφό σας, οι έχοντες σχέση. Οι υπόλοιποι μάλλον λέγατε δικαιολογίες στον εαυτό σας για να μην ξεβολευτείτε από ότι σας εξυπηρετούσε. Αν όμως τώρα επιδιώξετε ουσιαστικές αλλαγές και είστε ειλικρινείς πρώτα πρώτα με τον εαυτό σας, τότε όλα είναι πιθανά να συμβούν και να βελτιωθούν. Μιλήστε ειλικρινά και συνετά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ