Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης απαντά: Ποιες ευκαιρίες που θα μας δώσει η Νέα Σελήνη την εβδομάδα που έρχεται ;

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 29/09-6/10/2019! Μάθε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

Η Νέα Σελήνη  που προηγήθηκε στον Ζυγό, δίνει ευκαιρίες ανασυγκρότησης σε θέματα σχέσεων και εμπορικών συνεργασιών. 

Κριός
Είναι αρκετά σημαντικό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, κάτω από τη δύναμη του νέου φεγγαριού στον Ζυγό. Μη διστάσετε να αναθεωρήσετε ότι είναι φανερό πως καθιερώθηκε εναντίον των πραγματικών σας αναγκών. Η επιστροφή τουΑρη στο ζώδιό σας θα φέρει αναταράξεις, αλλαγές και διαμάχες. Συνειδητοποιήστε τι σας συμφέρει και ποιοι πραγματικά σας αγαπούν. Κινηθείτε ανάλογα!

Ταύρος
Σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προετοιμάσουν μια προοδευτική βελτίωση , ή να σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε από την αρχή. Φανείτε προσεκτικοί και μην αφήνετε στην τύχη τα οικονομικά σας και ότι αφορά περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα απαιτεί προνοητικό χειρισμό γιατί θα υπάρχει οικονομική ασάφεια για αρκετό διάστημα. Στα αισθηματικά μην βιαστείτε να κρίνετε!

Δίδυμοι
Προφυλαχτείτε από ατυχήματα ή εκνευρισμούς στην εργασία ή στο στενό περιβάλλον. Οργανώστε τον δυναμισμό σας και στοχεύστε για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας χωρίς να αφήνετε το πείσμα ή τον εγωισμό να σας κατευθύνουν. Άλλωστε είναι πια φανερό ότι έχετε ανάγκη από μια ουσιαστική αλλαγή για αυτό τίποτα δεν πρέπει να γίνει βίαια ή απερίσκεπτα. Στα αισθηματικά οι εξελίξεις σας βοηθούν να πάρετε καινούρια θέση, αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Καρκίνος
Τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα είναι παροδικές, αλλά τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας προβλήματα ξαναφουντώνουν. Αν χειριστείτε προνοητικά τις προϋποθέσεις που έχετε στην εργασία σας μπορεί να κουραστείτε, αλλά θα καθιερώσετε ουσιαστικές αλλαγές συνθηκών. Στον οικογενειακό χώρο πρέπει να φανείτε συγκαταβατικοί, ή υποχωρητικοί. Η προσωπική σας ζωή έχει πρόσκαιρη ταλάντευση που αυτό , δεν σημαίνει υποχρεωτικά, κάτι δυσάρεστο.

Λέων
Αρκετή υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σας και υπάρχει ο κίνδυνος να βλάψετε και την εξέλιξη των συμφερόντων σας και την ψυχική σας ισορροπία. Οι συμπτώσεις και τα περιστατικά είναι σύνθετα και ετερόκλητα. Ο ελιγμός και η ψυχραιμία θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία στην συμπεριφορά σας. Η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και ο Άρης στον Ζυγό αλλάζει το κλίμα της εποχής και σας προετοιμάζει για το χειμώνα που έρχεται. Παρεξηγήσεις ή διαφωνίες είναι καλό να αποφευχθούν.

Παρθένος
Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες που θα επικρατήσουν στη ζωή σας από εδώ και πέρα. Χωρίς εκνευρισμούς και βιαστικές αποφάσεις, προσανατολιστείτε στα καινούρια σας ενδιαφέροντα. Απεξαρτηθείτε από σχέσεις που πλέον δεν λειτουργούν και μην επιμένετε σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που είναι ανέφικτο. Εκλογικεύστε τα όνειρά σας και προσέξτε τις παγίδες και τις εξαπατήσεις στα αισθηματικά.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καθώς και η είσοδος εκεί του Άρη μετά από λίγες μέρες αλλάζουν το σκηνικό και την καθημερινότητα. Η περίοδος προβλέπεται έντονη και επεισοδιακή. Βάλτε σε τάξη τα προβλήματά σας και μην παίρνετε αποφάσεις που θα δημιουργούσαν νέες περιπλοκές στην προσωπική σας ζωή. Υπερασπιστείτε τον επαγγελματικό τομέα, αλλά δείξτε κατανόηση στο σπίτι και στους οικείους σας που επιμένουν να μη σας καταλαβαίνουν. Ο μήνας αυτός θα είναι σκληρός, αλλά είναι στο χέρι σας να βγείτε στο τέλος, νικητές.

Σκορπιός
Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι μάλλον δύσκολη. Η καθημερινότητα προβλέπεται αρκετά κουραστική και η ανταπόκριση των ανθρώπων που αγαπάτε, ασαφής! Μη βιαστείτε να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντός σας σε κάτι αισθηματικό, αντίθετα, επιμεληθείτε περισσότερο τις επικοινωνιακές σας σκοπιμότητες, την πραγματοποίηση ενός σχεδίου και την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας. Αποφύγετε αντιθέσεις, απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν, επιμεληθείτε τον εξοπλισμό σε έναν νευραλγικό τομέα που θα παίξει ρόλο στην καθημερινή σας πορεία τους επόμενους μήνες.

Τοξότης
Παρά τα άγχη και τις αμφιβολίες σας, για την επιτυχία των επιδιώξεών σας, ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας. Προύποθεση ότι θα φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που φέρνει μια προσωπική ή επαγγελματική ανανέωση. Από τον Οκτώβριο και μετά. Το κλίμα διαφοροποιείται σε γενικότερο επίπεδο. Επομένως οργανώστε τη δραστηριότητά σας και ορίστε τους στόχους σας, προκειμένου να παραμείνετε επίκαιροι και ενεργοί.  Η αλλαγή που περιμένετε στη ζωή σας είναι κάτι πιο σύνθετο από αυτό που φαντάζεστε.

Αιγόκερως
Κάποιες ευκαιρίες διαφαίνονται για να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να τις διακρίνετε και να τις ενεργοποιήσετε. Μεταξύ των άλλων γίνονται και κάποιες διεργασίες που θα βοηθήσουν στο μέλλον στην προβολή και στην κατοχύρωσή σας στις θέσεις που επιδιώκετε ή που θα σας προταθούν. Αισθηματικά φροντίστε να είστε ευέλικτοι με τις νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι και συγκαταβατικοί, όσοι είστε σε σχέση. Αποφύγετε να δημιουργείτε και να καλλιεργείτε εντάσεις!

Υδροχόος
Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται τη συμπαράστασή σας. Φροντίστε να βρείτε χρόνο και τα κατάλληλα λόγια για να τους στηρίξετε. Θα σας το ανταποδώσουν πολλαπλάσια μόλις ξανασταθούν στα πόδια τους. Εσείς που περνάτε μια μεταβατική περίοδο εξ αιτίας κάποιων γεγονότων στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μην βλάψετε την υγεία σας, ούτε κάποιες χρήσιμες σχέσεις. Αποφύγετε να δώσετε μεγάλη σημασία σε ανυπόστατα λόγια και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά!

Ιχθύες
Η προσπάθεια για οικονομική βελτίωση είναι σημαντική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βλάψετε άλλους τομείς της ζωής σας. Όσοι αντιμετωπίσατε σχετικά πρόσφατα ένα θέμα υγείας, φροντίστε να ακολουθήσετε ευλαβικά την ιατρική αγωγή που σας προτάθηκε. Αποφύγετε την υπερβολή στην όποια δραστηριότητά σας και διατηρείστε χαμηλό προφίλ σε δύσκολες στιγμές είτε στην εργασία, είτε στις κάθε είδους σχέσεις σας. Αποφύγετε επίσης να σχολιάσετε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ