Εκπληκτικό Street Style - 40 φώτο: Πως θα παραμείνετε σικ ακόμα κι όταν βρέχει - Οι Γαλλίδες ξέρουν - Ειδικά όταν πάνε να δουν επιδείξεις μόδας

 40 απίθανα, Street style, outfits για να πάρετε ιδέες και να είστε σύμβολο κομψότητας και φινέτσας ακόμα και όταν βρέχει.

Η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε και οι δρόμοι της βροχερής πόλης του φωτός γέμισαν κομψές και στιλάτες κυρίες που θέλουν να επισκεφτούν τις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών. Στο Παρίσι το καλοκαίρι έχει αποχωρήσει οριστικά.

Με 19 βαθμούς θερμοκρασία και βροχές το look είναι καθαρά φθινοπωρινό. Οι Γαλλίδες ξέρουν από στυλ και μπορούν να είναι φινετσάτες και κομψές ακόμα κι όταν βρέχει.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας είδαμε όλες τις εκδοχές της διάσημης Burberry καπαρτίνας, Είδαμε κομψά μπουφάν Balenciaga. Είδαμε Plastique chic και  trench pop πανωφόρια, με κουκούλες ή χωρίς, να συνδυάζονται άψογα με κομψά φθινοπωρινά σύνολα.

Η γαλλική Vogue συγκέντρωσε 40 απίθανα, Street style, outfits για να πάρετε ιδέες και να είστε σύμβολο κομψότητας και φινέτσας ακόμα και όταν βρέχει.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ