Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας για τον γάμο του με την Ρωσίδα καλλονή - Το παιδί δεν είναι δικό μου - Τι ανακοίνωσε το Παλάτι

Η πρώην «Μις Μόσχα» διαψεύδει πως έχει χωρίσει από τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας Μωάμεθ Ε'.

Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας δήλωσε ότι "μετανιώνει για τις προσωπικές του επιλογές στην ιδιωτική του ζωή", μετά τον γάμο του με την Ρωσίδα καλλονή, ο οποίος ήταν και ο λόγος της παραίτησής του από τον θρόνο της χώρας.

 Για τον έρωτά τους ο βασιλιάς της Μαλαισίας παράτησε τον θρόνο και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, αφού η συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι σόου με τολμηρές σκηνές δεν του άφηνε περιθώρια να πράξει διαφορετικά.

Η 27χρονη καλλονή παντρεύτηκε τον σουλτάνο Μωχάμεντ V . Ο γάμος έκπληξη  έγινε σε ελίτ αίθουσα συναυλιών της Μόσχας τον περασμένο Νοέμβριο και ο μονάρχης αργότερα παραιτήθηκε μετά από  λεπτομέρειες για την προηγούμενη ζωή της συζύγου του και την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Δείτε επίσης: Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας ζητά διαζύγιο από την καλλονή σύζυγο του; - Εκείνη δηλώνει για πάντα ερωτευμένη μαζί του (φώτο)

Δεν άργησε όμως να έλθει το διαζύγιο και οι ισχυρισμοί του πρώην βασιλιά ότι το παιδί δεν είναι δικό του σύμφωνα με την Daily Mail.

Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται "ο Σουλτάνος μετανιώνει για τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή, οι οποίες προκάλεσαν σύγχυση στους κατοίκους της χώρας και οδήγησαν σε διαμάχες στα social media που τροφοδοτούνται από αναξιόπιστες διαδόσεις.

 

 

Το Παλάτι είναι βαθιά αναστατωμένο και καταδικάζει τη διάδοση ιδιωτικών φωτογραφιών του σουλτάνου στα social media και των ανάρμοστων αναρτήσεων για την αυτού εξοχότητα και για τα προσωπικά του θέματα. Το Παλάτι αρνείται όλα τα σχόλια που είναι ψευδή και συνοδεύουν τις φωτογραφίες. Αυτός είναι ο λόγος που το Παλάτι του Kelantan Palace αποφάσισε να παρεκκλίνει και να απαντήσει στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις που προβάλλονται στα social media".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ