Συγκίνηση & κορυφαία στιγμή δύναμης! - Η 14χρονη Νεφέλη δεν μπορεί να μιλήσει αλλά τραγούδησε μαζί με την Πρωτοψάλτη (βίντεο)

Το θαύμα της μουσικής

Μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μαζί της όσοι παρουκολούθησαν τη συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου στην Κύπρο. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε για λίγο την θέση της στην 14χρονη Νεφάλη Αντωνίου, η οποία έχει γίνει γνωστή στην Κύπρο ως το κορίτσι που δεν μιλάει ωστόσο τραγουδάει. Η μικρή Νεφέλη ανέβηκε στη σκηνή, πήρε με αποφασιστικότητα το μικρόφωνο και ερμήνευσε μοναδικά το «Χειροκρότημα»

 Η Νεφέλη, δεν μιλάει, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εκ γενετής ενώ έχει υποστεί και εγκεφαλικό. Μάλιστα, είχε πέσει σε κώμα για πολλούς μήνες με λιγοστές πιθανότητες επιβίωσης. Εκείνες τις μέρες, η μητέρα της Νεφέλης έβαζε στην κόρη της τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τα οποία καθώς φαίνεται το κορίτσι αγάπησε και τα έκανε "δικά του".

 

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε την συγκλονιστική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους . 

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει .... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Facebook.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ