Ελατήριο από τραμπολίνο στην πλάτη 12χρονου! - Ζει από θαύμα (φώτο-βίντεο)

Εικόνες που σοκάρουν ....

"Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός", λέει ένα δωδεκάχρονο αγόρι στου οποίου την πλάτη καρφώθηκε ένα ελατήριο από τραμπολίνο. Ο 12χρονος Jamie Quinlan, από το Λινκολνσάιρ της Μ. Βρετανίας, ζει από θαύμα αφού το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ έπαιζε στο τραμπολίνο φίλου του, ξαφνικά αυτό έσπασε και ένα ελατήριο καρφώθηκε στην πλάτη του!

Όπως είπε ένιωσε μια πολύ περίεργη αίσθηση στην πλάτη του την οποία ακολούθησε αφόρητος πόνος. Ο πατέρας του Ian δήλωσε ότι η καρδιά του πήγε να σπάσει και έπεσε στα γόνατα όταν είδε το ατύχημα.

Ο ίδιος πρόσθεσε  ότι το έλασμα θα μπορούσε να έχει καρφωθεί στον λαιμό ή στο κεφάλι του παιδιού, το οποίο σταθήκε απίστευτα τυχερό. Ο Jamie δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι του συνέβη αυτό. "Είμαι πολύ τυχερός, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα", είπε, σύμφωνα με το BBC

Από τον σοκ και τον αφόρητο πόνο, ο μικρός λιποθύμησε, ωστόσο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν επιτυχώς το έλασμα, με τοπική αναισθησία.



«Όση ώρα περίμενα, ήμουν πολύ ανήσυχος. Οι γιατροί χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να βγάλουν το ελατήριο από την πλάτη μου και μου είπαν ότι δεν είχαν ξανακούσει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Jamie .



Ο μαθητής είπε ότι έπαιζε στον κήπο του φίλου του με πολλά άλλα παιδιά, όταν κάποιος είχε την ιδέα να πηδούν όλα τα παιδιά στο τραμπολίνο «ταυτόχρονα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ