Τα Good news για το Γιάννη Σπαλιάρα: Θα υποδυθεί τον Έλληνα πράκτορα σε σειρά του Net flix -Ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό (φωτό & βίντεο)

Πετάει στα σύννεφα για την νέα του δουλειά! 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Μεξικό αφού  θα συμμετάσχει σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά που προβάλλεται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός θα έχει τον ρόλο ενός Έλληνα πράκτορα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. 

 

 

Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω… Η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία… La Victoria esta dedicada a mi padre», με την τελευταία ισπανικά φράση να σημαίνει ότι «η νίκη είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου». 

 

 

Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez. 

Κέρδισε το ψευδώνυμο του «Άρχοντα των Ουρανών», επειδή διέθετε μεγάλο αριθμό αεροπλάνων με τα οποία μετέφερε τα παράνομα ναρκωτικά ενώ ήταν γνωστό και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συνολικού ύψους 2000 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet me where the sky touches the sea ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις

 

Το πρώην μοντέλο, μάλιστα, αποκάλυψε για το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας Έλληνας σε μία τέτοια δουλειά: «Τέτοιες δουλειές είναι πολύ δύσκολο να "κλείσει" ένας Έλληνας ηθοποιός όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι μηδαμινές οι πιθανότητες. Συνήθως για να πάρεις ένα μικρό ρόλο πρέπει να αφιερώσεις μια πενταετία στο Los Angeles και νιώθω πολύ τυχερός.

 

  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ