Connor Betts: Φοιτητής με λευκό ποινικό μητρώο ο μακελάρης που σκότωσε 10 ανθρώπους στο Οχάιο - Η αδερφή του ανάμεσα στα θύματα (φώτο-βίντεο)

Σκόρπισε το θάνατο πριν πέσει κι ο ίδιος νεκρός

Η αδερφή του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στο Ντέιτον του Οχάιο, είναι ανάμεσα στους 10 νεκρούς που άφησε πίσω του, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τουλάχιστον 27 ακόμα άτομα τραυματίστηκαν όταν ο  24χρονος Connor Betts, άνοιξε πυρ έξω από το μπαρ Ned Peppers.

Ο δράστης που σκότωσε εννέα άτομα στο Νέιτον, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός, πυροβόλησε τα θύματά του μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας όπλο τύπου καλάσνικοφ, όπως δήλωσε η  δήμαρχος της πόλης.

Η επίθεση του Betts στο μπαρ , έγινε 20 ώρες αφότου ο  21χρονος ρατσιστής Patrick Crusius με το πολυβόλο του άφησε πίσω του 20 νεκρούς και 26 τραυματίες στο στο διάσημο σούπερ -μάρκετ Walmart, που βρίσκεται στο  εμπορικό κέντρο Cielo Vista Mall στο El Paso του Τέξας.

Φοιτητής σε κολέγιο με λευκό ποινικό μητρώο 

Ο Connor Betts,  είχε λευκό ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προς το παρόν το περιστατικό δεν σχετίζεται με ρατσιστικό έγκλημα. Ο 24χρονος ήταν φοιτήτης στο κολέγιο Sinclair Community College. Δεν είχε όμως ενταχθεί στον καλοκαιρινό κύκλο μαθημάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου του κολεγίου 

"Οι καρδιές μας ράγισαν για τα τόσα μέλη της όμορφης κοινότητας μας που είναι νεκρά. Μια ανείπωτη τραγωδία χτύπησε την πόλη μας και οι  σκέψεις μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων", δήλωσε ο Πρόεδρος Steve Johnson.

 

 

 Η αδερφή του μακελάρη ανάμεσα στα θύματα

Ανάμεσα στους νεκρούς που άφησε πίσω του ο 24χρονος μακελάρης ήταν και η αδερφή του. Η Μέγκαν Μπετς, «μία λευκή γυναίκα 22 ετών», περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων, όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός Ματ Κάρπερ. «Είναι η αδελφή» του 24χρονου Κόνορ Μπετς, του «λευκού άνδρα» που εκτέλεσε την επίθεση, πρόσθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με το Cnn

 

 

Τα δέκα θύματα της επίθεσης ήταν:

Lois L. Oglesby, 27
Megan K. Betts, 22, η αδερφή του δράστη
Saeed Saleh, 38
Derrick R. Fudge, 57
Logan M. Turner, 30
Nicholas P. Cumer, 25
Thomas J. McNichols, 25
Beatrice N. Warren-Curtis, 36
Monica E. Brickhouse, 39

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ