Δείπνο με την Στέλλα Μακάρτνεϊ: Η Αμάλ ροζ φουστάνι του ονείρου με κρόσια &ο Τζορτζ Κλούνει στο κλασικό αλα Τσίπρα στυλ ανευ γραβάτας (φωτό)

Υπέροχο ζευγάρι....

Στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της daily mail βλέπουμε την έξοδο του διάσημου λαμπερού ζεύγους George Clonney - Αμάλ για δείπνο με φίλους

Ο γοητευτικός 58χρονος ηθοποιός και η πανέμορφη Βρετανό -Λιβανέζα δικηγόρος γυναίκα του από το 2014 συνεχίζουν τις διακοπές τους στην υπέροχη βίλα τους στη λίμνη Como της Ιταλίας

Χθες ο φακός τους συνέλαβε κατά την έξοδό τους με τους φιλοξενούμενους τους μεταξύ των οποίων το ζεύγος της διάσημης Βρετανίδα σχεδιάστριας Στέλλα Μακάρτνεϋ που συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Αλασντχάρ Ουίλις 

Το σκηνικό είναι το συνηθισμένο για την φωτογράφιση από τους παπαράτσι, η στιγμή που το εκθαμβωτικό ζεύγος επιβιβάζεται στο κρις κραφτ  για να μεταβούν σε εστιατόριο κοντά στην έπαυλη τους.

Η Αμάλ φορούσε ένα εκπληκτικό ροζ φουστάνι κοντό με ασύμμετρα κρόσια, κρατούσε τσαντάκι σε ίδιο χρώμα και στο χέρι της τα χρυσά της πέδιλα αφου έως ότου αποβιβαστεί ήταν ξυπόλυτη.

Ασφαλώς το φουστάνι είχε την υπογραφή της φιλοξενούμενης της, Στέλλα Μακάρτνεϋ η οποία εμφανίστηκε με κρέμ δικό της σύνολο.

Οι άντρες αρκετά πιο απλοί στο ντύσιμο τους με το George Clonney να έχει υιοθετήσει το ίδιο στυλ σε όλες τις επίσημες εξόδους του δηλαδή σκούρο μπλε κουστούμι με λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα εξού και το χαρακτηρίσαμε στυλ Τσίπρα στον τίτλο μας.

Ο σύζυγος της κόρης του σκαθαριού ακόμα πιο απλός έβαλε ένα γαλάζιο βαμβακερό παντελόνι και ένα λευκό πόλο μπλουζάκι.

Η Αμαλ ήταν όπως πάντα σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ιδιαίτερα εντυπωσιακή με τα  χτενισμένα τα μαλλιά της, κοσμήματα και το κυριότερο ένα λαμπερό χαμόγελο που προδίδει την μεγάλη ευτυχία αυτού του ζευγαριού για το οποίο αρκετοί είχαν προβλέψει ότι θα είχε σύντομη διάρκεια λόγω των διαφορετικών χώρων από τους οποίους προέρχονταν, εκείνη δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκείνος σταρ του Χόλιγουντ και όμως το παραμύθι φαίνεται πως συνεχίζεται.... Μπράβο παιδιά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ