Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Κυρ. Μητσοτάκης: "Ευχαριστώ το μικρό Ανδρέα που ήρθε από τη Ρόδο για να μας δει από τα θεωρεία της Βουλής" (φώτο)

Ο Μιχάλης βρέθηκε στην Αθήνα με την οικογένειά του, στο πλαίσιο των θεραπειών που υποβάλλεται για να μπορέσει να περπατήσει, και δεν ξέχασε την υπόσχεση που του είχε δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θα ξανασυναντηθούν

Ο μικρός του φίλος Μιχάλης από τη Ρόδο, ήταν ο πρώτος που θέλησε να ευχαριστήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Περισσότερο από όλους σήμερα στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ» έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναρτώντας και τη φωτογραφία από τα θεωρεία της Βουλής του μικρού Μιχάλη μαζί με την οικογένειά του.

Όλα ξεκίνησαν κατά την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Ρόδο τον περασμένο Μάρτιο, για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Ο Μιχάλης «κέρδισε» κατά την σύντομη συνάντησή τους, και τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο ο μικρός έχει μεγάλη αδυναμία και παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση!

Κατά την συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε στον Μιχάλη ότι θα τα ξαναπούν, όπως και έγινε χθες που τον υποδέχθηκε στο γραφείο του και ο μικρός ήρωας, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Ο μπαμπάς του Γιώργος, η μητέρα του Μαριέττα και ο αδελφός του Φώτης, είναι οι φύλακες άγγελοι του μικρού ήρωα Μιχάλη, ο οποίος δίνει μεγάλο αγώνα για να σταθεί στα πόδια του.

Μάλιστα, ο πατέρας του μικρού ήρωα, Γιώργος Καντής, σε συνέντευξή του στη «Δημοκρατική της Ρόδου» τον περασμένο Απρίλιο, μίλησε για την… αδυναμία του Μιχάλη στον πρόεδρο της ΝΔ και για το πώς η φωτογραφία τους στη Ρόδο, έκανε τον γύρο της Ελλάδας. Παράλληλα είχε αναφερθεί στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα του παιδιού και της οικογένειας, για το πόσο αφιλόξενη πόλη είναι η Ρόδος για τα ΑΜΕΑ, αλλά και για το πόσο αποστασιοποιημένο και απόμακρο είναι το κράτος από τον αγώνα των παιδιών ΑΜΕΑ.

Ο Μιχάλης βρέθηκε στην Αθήνα με την οικογένειά του, στο πλαίσιο των θεραπειών που υποβάλλεται για να μπορέσει να περπατήσει, και δεν ξέχασε την υπόσχεση που του είχε δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θα ξανασυναντηθούν, ένα ραντεβού που τελικά πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί.

Όπως λέει ο πατέρας του Μιχάλη, Γιώργος Καντής: «Μια προεδρική υπόσχεση στον Μιχάλη πραγματοποιήθηκε! Μια τυχαία συνάντηση… μια τρυφερή κι ανθρώπινη φωτογραφία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τον Μάρτιο με τον Μιχάλη μας στην παρέλαση της Ενσωμάτωσης στη Ρόδο, έμελλε να γίνει μια ζεστή κι ανθρώπινη φιλία…

Εκεί ο άνθρωπος Κυριάκος με τη γνωστή του ευαισθησία για τα Ατομα με Αναπηρία, άκουσε τον Μιχάλη να του «μιλά» για την πολιτική και πόσο τον συμπαθεί και τον αγαπά… Κι όταν ο Μιχάλης ζήτησε να τον δει στην Βουλή ο Πρόεδρος δεν του το αρνήθηκε.

Την Τρίτη, πραγματοποίησε την υπόσχεσή του, μια υπόσχεση αγάπης, τρυφερότητας και ανθρωπιάς, που δίνει εκείνο το διαφορετικό νόημα στην ανθρώπινη πλευρά του πολιτικού και της πολιτικής αναφέρει το aegeanews.gr

Σε ευχαριστούμε πρόεδρε της Καρδιάς μας για αυτό πού είσαι… Για την θερμή υποδοχή σου στο Γραφείο σου στη Βουλή των Ελλήνων. Είμαστε σίγουροι για σένα, πως θα κυβερνήσεις με ευαισθησία και με πραγματικό ενδιαφέρον, κυρίως για αυτούς που Δ Ε Ν μπορούν…

Προχώρα μπροστά πρόεδρε μας, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου γιατί η Ελλάδα κουράστηκε απο τα «δήθεν» και την ψευτιά… Είμαστε ευγνώμονες μέσα απο την καρδιά μας, για όσα μας προσέφερες με την απλότητα, το ζεστό σου ενδιαφέρον για το Μιχάλη μας, την ευαισθησία και την ανθρωπιά σου…

Με βαθύτατη εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες Οικογένεια Γιώργου Καντή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ