Παντρεύεται με τον Σταύρο Νιάρχο η πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς - Πάμπλουτη & ωραία η Ντάσα μετά το πολύκροτο διαζύγιο

Το love story..

Επισήμως αρραβωνιασμένοι είναι πλέον ο Σταύρος Νιάρχος και η Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα.

Ο Έλληνας κληρονόμος αποφάσισε να παντρευτεί με την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς και της έκανε επισήμως πρόταση γάμου, την οποία εκείνη αποδέχθηκε.

Η Ντάσα και ο Έλληνας κληρονόμος των ναυτιλιακών επιχειρήσεων δεν έκρυψαν τον αρραβώνα της στο πάρτι γενεθλίων της αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας «αυτή την στιγμή μελετούν τις λεπτομέρειες». 

Η Ντάσα μετά το διαζύγιό της από τον Αμπράμοβιτς ζει στη Νέα Υόρκη με τα δύο παιδιά τους, τον δεκάχρονο Άαρον Αλεξάντερ και την 6χρονη Λέα Λου. Ήταν η τρίτη σύζυγος του Ρώσου Κροίσου.

Ο Σταύρος Νιάρχος χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ το 2017, ακριβώς λίγο πριν από το διαζύγιο της Ντάσα Σύμφωνα με το Page Six

Είχε σχέση για έξι μήνες με τη Μέρι Κέιτ Όλσεν την οποία άφησε για την Πάρις Χίλτον με την οποία είχε σχέση επίσης για έξι μήνες.

Συνήψε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ για εφτά χρόνια είχε σχέση με την Τζέσικα Χαρτ πριν γνωρίσει την Ντάσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ