Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου στο Ψυχικό (βίντεο)

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πρόκειται μέχρι τις εκλογές να κάνουν τέτοιες παρεμβάσεις για να καλούν τον κόσμο να απέχει από την εκλογική διαδικασία

Το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας , βρέθηκε αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα. Λίγα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα τέσσερα μηχανάκια πέρασαν έξω από το σπίτι του  Προκόπη Παυλόπουλου, στην περιοχή του Ψυχικού και πέταξαν τρικάκια με μήνυμα για αποχή από τις εκλογές.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την διέλευση τους χωρίς συνθήματα και αφού έριξαν το υλικό έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας απομακρύνθηκαν αμέσως και  εξαφανίστηκαν στους δρόμους του Ψυχικού.

Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει ανάρτηση της οργάνωσης στο indymedia όπου συνήθως ανακοινώνονται τέτοιες «έφοδοι», ωστόσο, τα φέιγ βολάν που πέταξαν ανέγραφαν «Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV «η νέα μόδα του Ρουβίκωνα μέχρι τις εκλογές είναι να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις, ώστε να καλούν τον κόσμο να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η σημερινή τους παρέμβαση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ