Γαλλία: Οργή για ανεκδιήγητο οδηγό- Παραλίγο να χτυπήσει ένα τυφλό - Έδειρε τον συνοδό του (βίντεο)

Η αχαρακτήριστη συμπεριφορά του ασυδείνητου οδηγού προκάλεσε παγκόσμια οργή

Παγκόσμια οργή έχει προκαλέσει ένας οδηγός από το Παρίσι. Παρολίγο να χτυπήσει έναν τυφλό όταν αρνήθηκε να του δώσει προτεραιότητα και στη συνέχεια ξυλοκόπησε τον αδερφό του που τον συνόδευε. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και ο οδηγός θα οδηγηθεί σε δίκη ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς την Παρασκεύη.

Το ανεκδιήγητο συμβάν που συνέβη το περασμένο Σάββατο, κατέγραψε με την κάμερα του, ποδηλάτης που περνούσε από το σημείο.Στο βίντεο φαίνεται ο τυφλός άντρας που κρατούσε το χαρακτηριστικό λευκό μπαστούνι  και ο άνθρωπος που τον συνοδεύει (για τον οποίο η γαλλική ομοσπονδία τυφλών λέει ότι είναι ο αδερφός του), να περπατάνε στη διάβαση πεζών.

Το όχημα περνάει ξυστά δίπλα τους και παραλίγο να τους χτυπήσει.  Ο συνοδός του τυφλού άντρα χτυπά την οροφή.  Ο οδηγός τότε σταματάει το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και βρίζοντας, επιτίθεται στον συνοδό ενώ δεν διστάζει να χτυπήσει και τον τυφλό. 

Ο ποδηλάτης που ήταν ο  αυτόπτης μάρτυρας καθώς και μια κυρία που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθούν να παρέμβουν.

Όταν ο αυτόπτης μάρτυρας λέει ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός και η γυναίκα ξαναμπαίνουν στο όχημά τους και φεύγουν, αναφέρει η The Local.

Ο οδηγός θα δικαστεί τον Ιούλιο κατηγορούμενος για "βιαιοπραγία σε βάρος ευάλωτου προσώπου που προκάλεσε την πλήρη ανικανότητά του να εργαστεί για διάστημα μικρότερο των οκτώ ημερών" και "άρνηση παραχώρησης προτεραιότητας σε πεζό", όπως διευκρίνισε η εισαγγελία του Παρισιού.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, έχει προκαλέσει οργή στην Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ