Το βίντεο που έγινε viral: Νεαρή ηθοποιός εξηγεί γιατί & πως θα πάει στην straight parade - Γελάει , κλαίει , τα λέει !

"Έπεσε" το twitter

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των Gay pride παρελάσεων της παράδοσης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.  Αλλά  δεν θέλουν όλοι να συμμετάσχουν στην παρέλαση. Για την ακρίβεια μια ομάδα τριών συντηρητικών ανδρών που συνδέονται με την ομάδα "Super Happy Fun America" θέλουν να έχουν μια ξεχωριστή γιορτή , τη δική τους “Straight Pride Parade,” που θα είναι η "απάντηση" στις "Gay pride Parades".

Για να πραγματοποιηθεί  η παρέλαση τους στην πόλη της Βοστώνης στη Μασαχουσέτη, ο ιστότοπός τους λέει ότι «δεσμεύτηκαν  να δημιουργήσουν χώρους για  όλους τους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση για να αγκαλιάσουν τη ζωντάνια της Straight κοινότητας», αναφέρει το Bored Panda

Ως απάντηση σε αυτό το «live» προγραμματισμένο γεγονός, μια  ηθοποιός  που ζει και εργάζεται στο Μπρούκλιν , η συγγραφέας και κωμικός Eva Victor ανέβασε στο Twitter ένα ξεκαρδιστικό βίντεο παρωδία 

Στο βίντεο εξηγεί στο αγόρι της γιατί πρέπει να πάνε στο Straight Pride  καθώς προετοιμάζεται για αυτό. Το βίντεο πήρε πάνω από 92,183 retweets και 319,947 "like".

"Μωρό μου ετοιμάσου να πάμε στο  Straight Pride. Τι εννοείς , τι είναι το Straight Pride ; Είναι εκεί που οι άνθρωποι γιορτάζουν μία φορά το χρόνο, το γεγονός ότι είναι Straight ", λέει η Eva Victor στο βίντεο.

"365 μέρες το χρόνο έχουμε ένα απίστευτο προνόμιο για το οποίο δε μιλάμε. Και μία μέρα το χρόνο έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε αυτό το προνόμιο.", συνεχίζει.

"Γεννήθηκα και έμοιαζα με τους άλλους, κι ένιωθα καλά που δεν ήμουν διαφορετική από κανέναν. Και τώρα εξακολουθώ να αισθάνομαι καλά που δεν είμαι διαφορετική και θέλω να το γιορτάσω γιατί ο κόσμος φτιάχτηκε για μένα", καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ