Συναγερμός στη Βουλή: 55χρονος πέταξε γκαζάκια στον προαύλιο χώρο - Ζητούσε συνάντηση με τον Τσίπρα & έναν πεθαμένο (βίντεο)

Ο ίδιος άντρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στη Βουλή, όταν ένας 65χρονος  άνδρας πέταξε γκαζάκι στον περίβολο του κτηρίου.  Ο άνδρας την ώρα που περπατούσε στη Βασιλίσσης Σοφίας πέταξε γκαζάκια στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Οι άνδρες της Φρουράς έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν. Μαζί του είχε άλλα 5 γκαζάκια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  ΑΝΤ1, αλλά κι ένα μικρό μπιτόνι με βενζίνη.

Ο 65χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ ζητούσε συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά και με έναν... «πεθαμένο που είναι στον Αγιο Πέτρο»

 

Το 2012 ο ίδιος άνδρας είχε βάλει πάνω του το κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε συνδέσει με τα hands free και είχε πάει στο Ζάππειο. Μάλιστα, απειλούσε πως μπορεί να ανατιναχθεί με αυτόν τον τρόπο.

Παράλληλα, το 2018 είχε προσαχθεί γιατί είχε κατασκευάσει έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με ψεύτικο γκαζάκι στο οποίο μέσα είχε βάλει ρύζι και απειλούσε ότι θα ανατινάξει το άγαλμα του Καραϊσκάκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ