Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Good news: Εντυπωσιακό θέαμα με τζετ σκι στον Ισθμό της Κορίνθου (βίντεο)

Ο Ισθμός Κορίνθου γέμισε Jet Ski για τον αγώνα Akropolis Jet Raid 2019...

 

Τα καλύτερα παγκοσμίως πληρώματα τζετ σκι συμμετέχουν σ’ ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, από 3 έως 8 Ιουνίου 2019.

Στις 6 Ιουνίου τα πληρώματα του Akropolis Jet Raid 2019 θα βρεθούν στο Ναύπλιο, όπου μετά από έναν κοπιαστικό αγώνα θα διανυκτερεύσουν στην Καραθώνα, με κατασκήνωση.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. 

Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία σύμφωνα με το gargalianoionline.gr.

Η διεθνούς εμβέλειας αθλητική αυτή διοργάνωση του Πανελλήνιου Ομίλου Jet Sport, που έχει βάση και αφετηρία την Αίγινα (Αγία Μαρίνα), τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται, για την ασφάλεια των πληρωμάτων, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό/Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών και την Ε.Μ.Υ., με επικαιροποιημένα μετεωρολογικά μοντέλα για όλο το εύρος των διαδρομών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ