Όταν η Μαρία Σάκκαρη είπε στον Τσιτσιπά: "Είσαι ο πρωταθλητής της καρδιάς μου"...

Το υπέροχο και ανθρώπινο σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη, στην συγκλονιστική ανάρτηση του Τσιτσιπά μετά την ήττα του από τον Βαβρίνκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει κάνει πολλές φορές να δακρύσουμε από περηφάνεια και συγκίνηση. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής μας έχει χαρίσει μεγάλες νίκες. 

Όταν πριν ένα χρόνο ξεκίνησε να ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου Έλληνα τενίστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης. Εξέπληξε τους πάντες με την συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός, όταν βρέθηκε στους 16 καλύτερους, κάτι που δεν κατάφερε κανένας Έλληνας τενίστας για περισσότερα από 80 χρόνια.

Ωστόσο ακόμα και ένας τόσο ικανός τενίστας δεν είναι αήτητος. Ο αγώνας για τους «16» του Roland Garos του Τσιτσιπά με τον Βαβρίνκα εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, κράτησε πάνω από πέντε ώρες και ο Ελβετός πήρε στο τέλος τη νίκη (6-7 (6), 7-5, 4-6, 6-3, 6-8) με έναν πόντο που δεν έγινε ξεκάθαρο αν ήταν έπρεπε να μετρήσει.

Μετά την ήττα του από τον Βαβρίνκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε στο Instagram μία συγκλονιστική ανάρτηση , με την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματα του μετά τον αγώνα.

 «Σήμερα ένιωσα κάτι που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή, στα είκοσι χρόνια ύπαρξης μου που ένιωσα αυτή την «αύρα», τον πραγματικό ορισμό της λέξης, τον ανταγωνισμό.

Όχι οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού όμως, ήταν διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οποιαδήποτε άλλη μάχη, οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο γήπεδο του τένις.

Υπάρχει κάτι σχετικά με σήμερα που δεν θα μπορώ να εξηγήσω. Είναι ένα συναίσθημα που με κάνει να εκτιμώ το άθλημα που επέλεξα να κυνηγήσω στη ζωή μου ως καριέρα.

Η πικρή γεύση αυτής της απώλειας είναι κάτι ανεξήγητο.
Ο Σταν Βαβρίνκα κάνει το άθλημα μας αληθινό και ρεαλιστικό. Είναι κάτι που είναι σπάνιο να βρεις στον κόσμο που είμαστε. Είναι κάτι μοναδικό. Υπάρχει γοητεία και χάρισμα σε αυτό. Και οι δύο παλέψαμε, και οι δύο πήγαμε πέρα από τα όρια μας, και οι δύο βιώσαμε τύχη και το πεπρωμένο μας τράβηξε σε αυτό το παριζιάνικο κορτ μετά από πέντε ώρες σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι θετικό ή αρνητικό. Δεν υπάρχει διπολική επίδραση σε αυτό. Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο, καμία τάξη, κανένας δάσκαλος δεν θα μπορούσε να διδάξει. Λέγεται, ζωντανή ζωή!» έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν η Μαρία Σάκκαρη η οποία απάντησε: «Ο πρωταθλητής της καρδιάς μου», βάζοντας και μια καρδούλα. Το σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη, πυροδότησε , τις φήμες που θέλουν τους δύο πρωταθλητές και φίλους να είναι ζευγάρι.

Εμείς που έχουμε δει πολλές φορές τα δύο παιδιά να αγωνίζονται σκληρά για να φέρουν νίκες στην Ελλάδα και να μοιράζονται τις αγωνίες τους, λέμε ότι καλό θα ήταν να αφήσουμε τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές ήσυχους, να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε τις επιτυχίες τους, και να ευχόμαστε να έχουν δύναμη να φέρουν πάντα εις πέρας τους δύσκολους αγώνες τους.

Αν μεταξύ τους εκτός από τη φιλία που τους συνδέει αναπτυχθεί και έρωτας και αγαπηθούν, ακόμα καλύτερα. Ως τότε ας μην τους ζαλίζουμε με φήμες ....

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ