Βασιλικός γάμος στο Μπάκιγχαμ: Η Λαίδη Γαβριέλλα παντρεύτηκε τον γοητευτικό 40χρονο οικονομολόγο – Παρών ο Πρίγκιπας Χάρι χωρίς την Μέγκαν – Η σχέση της νύφης με την Ελλάδα

Δείτε φωτογραφίες από τον βασιλικό γάμο.

Ονειρεμένος ήταν ο γάμος της Λαίδης Γαβριέλλα με τον Τόμας Κίνγκστον.

Η πανέμορφη Λαίδη, που χαμογελούσε σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου, φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό με μεγάλη ουρά και πέπλο, με τα παρανυφάκια να την πλαισιώνουν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Άννα αλλά και η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν μαζί με φίλους και συγγενείς στον βασιλικό γάμο της Λαίδης Γαβριέλλα και του Τόμας Κίνγκστον.

Φυσικά, παρευρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι, 12 ημέρες μετά τη γέννηση του Άρτσι, αφήνοντας τη σύζυγο στο σπίτι να προσέχει το μωρό και μάλιστα την παραμονή της επετείου του γάμου τους.

Στο πλευρό του ήταν η ηθοποιό της σειράς Peep Show, Sophie Winkleman, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό της Λαίδης Γαβριέλλα, τον Λόρδο Φρέντερικ.

Τέλος, το παρατσούκλι της εντυπωσιακής Λαίδης Γαβριέλλα είναι «Ελλάς», καθώς η γιαγιά της είναι η Πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show του κειμένου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ