Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιάννενα: Ο χειμώνας δεν λέει να φύγει – Χιόνια και θερμοκρασίες κάτω από το 0 στο Συρράκο (φωτό)

Ο καιρός «τρελάθηκε» στο κατάλευκο Συρράκο 

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες θυμίζει περισσότερο καταχείμωνο ενώ σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας η θερμοκρασία έφτασε κάτω από το μηδέν.

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Μαϊου, όμως σε μια περιοζή της Ελλάδας χιόνισε, με τις θερμοκρασίες να είναι πολύ χαμηλές. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook  ο Πρόεδρος του Συρράκου Νίκος Γκίζας, στην τοποθεσία «Μουλες» το έστρωσε για τα καλά.

Το τοπίο είναι λευκό και η κίνηση των οχημάτων γίνεται σε ορισμένα σημεία μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τον προσανατολισμό του φαίνεται πως έχει χάσει ο καιρός με τις χαμηλές θερμοκρασίες να κάνουν… πάρτι στα ορεινά της χώρας. Στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Παρνασσού (1.950μ) και Βασιλίτσας μετρήθηκαν αρνητικές θερμοκρασίες -4,2, -1,9 και ένας βαθμός υπό το μηδέν αντίστοιχα.

Κάτω από τους δύο βαθμούς Κελσίου έπεσε η θερμοκρασία το πρωί σε άλλα μέρη (1,8 στο Πληκάτι Ιωαννίνων και 1,9 στη Βλάστη Κοζάνης), σύμφωνα με τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Στα Γρεβενά η θερμοκρασία ήταν 2,3 βαθμοί, στο Μέτσοβο και στο Περτούλι Τρικάλων 2,7 βαθμοί, ενώ στην Πάρνηθα (σε υψόμετρο 1.350 μέτρων) ήταν 3,2 βαθμοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ