Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Εγώ & ο Θοδωρής μέλη σπείρας; - Αν είναι δυνατόν.." (βίντεο)

Ο γνωστός ποινικολόγος δηλώνει την έκπληξη του και είναι σοκαρισμένος

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Μ. Δευτέρα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου., πήραν οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της παροχής προθεσμίας από τον ανακριτή στον πελάτη του, επανέλαβε την έντονη αντίθεση του στην έκδοση εντάλματος σύλληψης και πρόσθεσε πως «ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι σοκαρισμένος».

Κατά την έξοδο του από το γραφείο του ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξέφρασε την έκπληξη του για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που αντιμετωπίζει.

«Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!» , είπε

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό του για να τον στηρίξουν βρίσκονται η σύντροφος του Νατάσα Καλογρίδη και η κόρη του Μαρία -Ελένη Λυκουρέζου.

"Δεν είναι αιτιολογημένο το ένταλμα - Δεν είναι ύποπτος φυγής"

 Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Ο Θεόδωρος Παναγόπουλος μεταφέρθηκαν, υπό άκρα μυστικότητα, στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής .

Ο 85χρονος ποινικολόγος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αρνείται όλα όσα του αποδίδονται. Είναι αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του μετά την προθεσμία που πήρε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων πρέπει να είναι σεβαστές υπό δυο προϋποθέσεις. Να είναι σύμφωνες με το νόμο και να διαπνέονται από νηφαλιότητα. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αλ. Λυκουρέζου πριν απολογηθεί δεν είναι αιτιολογημένο και δεν διαπνέεται από νηφαλιότητα.

Δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας. Είναι σοκαρισμένος. Δεν υπάρχει κάτι στη δικογραφία. Ένταλμα συλλήψεως εκδίδεται όταν κάποιος είναι ύποπτος φυγής. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι γνωστής κατοικίας κάθε μέρα στα δικαστήρια» τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού δικηγόρου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ