Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη βουλευτής: "Θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω ότι στο Ποτάμι εννοούμε αυτό που λέμε"

 H ψύχραιμη φωνή του Ποταμιού δυναμώνει

Σε μια συγκυρία που επανακάμπτει ο διχαστικός και στείρος δικομματισμός, οφείλω να βάλω στην άκρη προσωπικές επιδιώξεις και προγραμματισμούς, καθώς έχει σημασία να ακούγεται καθαρά η ψύχραιμη φωνή που ήταν και είναι το Ποτάμι, τονίζει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση της η Αντιγόνη Λυμπεράκη, στην οποία περνά η έδρα στη Β’ Αθήνας μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά απο το βουλευτικό αξίωμα και την παράδοση της έδρας στο Ποτάμι με το οποίο εξελέγη το 2014.

Παράλληλα, η κ. Λυμπεράκη γνωστοποιεί ότι διακόπτει την ενασχόλησή της ως Γενική Διευθύντρια της SolidarityNow, σε μια κρίσιμη -όπως αναφέρει-στιγμή για το προσφυγικό.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Λυμπεράκη:

Η καθυστερημένη παραίτηση του Γιώργου Αμυρά διορθώνει μια αδικία. Οι πολίτες της Β’ Αθήνας που ψήφισαν το Ποτάμι μπορούν τώρα να αποκτήσουν ξανά εκπροσώπηση στην Βουλή. Οφείλω λοιπόν να βάλω σε δεύτερη μοίρα προσωπικές επιδιώξεις και προγραμματισμούς. Σε μια συγκυρία που επανακάμπτει ο διχαστικός και στείρος δικομματισμός, έχει σημασία να ακούγεται καθαρά η ψύχραιμη φωνή που ήταν και είναι το Ποτάμι.

Διακόπτω την ενασχόλησή μου ως Γενική Διευθύντρια της SolidarityNow σε κρίσιμη στιγμή για το προσφυγικό. Την οπτική των ευάλωτων – είτε είναι πρόσφυγες, είτε νέοι που ψάχνουν δουλειά, είτε γυναίκες που αγωνιούν να ταιριάσουν τους πολλαπλούς ρόλους τους – δεν θα την ξεχάσω από τα έδρανα της Βουλής.

Το Ποτάμι είναι το διαφορετικό στην πολιτική. Ως βουλευτής του Ποταμιού, έστω για τους τελευταίους μήνες αυτής της Βουλής, θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω ότι, τουλάχιστον στο δικό μας πολιτικό Κίνημα, εννοούμε αυτά που λέμε.

Αντιγόνη Λυμπεράκη 
10 Απριλίου 2019

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ