Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

‘’Μαύρη χήρα’’ Αργολίδα: H αποκάλυψη ότι αντάλλαξε 1760 μηνύματα με τον καπετάνιο

Για την δολοφονία του καπετάνιου έχει συλληφθεί η σύζυγός του, η επονομαζόμενη και «μαύρη χήρα», η οποία μάλιστα προσπαθούσε να ξεγελάσει τις αρχές κάνοντας πως τον ψάχνει και αγωνιά.

 

Νέα στοιχεία φαίνεται πως βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας για την δολοφονία του καπετάνιου στην Αργολίδα.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καπετάνιου αποκάλυψε πως διατηρούσε στενή σχέση με συνάδελφό του. Οπως φαίνεται ένα μήνυμα της γυναίκας όπλισε το χέρι της συζύγου του, της επονομαζόμενης και «μαύρης χήρας» η οποία προσπαθούσε να ξεγελάσει τις αρχές, ψάχνοντας και αγωνιώντας για τον σύζυγό της.

«Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;», έγραφε.

«Ήταν πολύ κολλητοί φίλοι και της έλεγε τα προβλήματά του. Πρέπει να διάβασε το μήνυμα την ώρα που το έστειλε στον αδερφό μου και της γυρίσανε τα μάτια. Μη σου πω ότι μπορεί να είχε πέσει και η πρώτη... να εκπυρσοκρότησε το όπλο όπως είπε... διαβάζει και το μήνυμα και αποτελειώθηκε. Εγινε το τελειωτικό… ο φόνος», λέει η αδερφή του θύματος», λέει η αδερφή του θύματος. 

Το ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως η σύζυγος είχε «αρρωστήσει» από τη ζήλια της καθώς είχε ανακαλύψει τις συνομιλίες. 

Ο καπετάνιος δούλευε μαζί με τη συγκεκριμένη γυναίκα σε έναν εφοπλιστή, εκείνη ως καμαριέρα και εκείνος ως καπετάνιος. Μέσα σε δύο μήνες αντάλλαξαν 1760 μηνύματα.

Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο για τη σχέση της με τον καπετάνιο, υπογραμμίζοντας πως δεν είχε ερωτική σχέση με το θύμα.

«Ο Θανάσης ήταν προβληματισμένος με το γάμο του και αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα», είπε.

Από την άλλη, ο δικηγόρος της «μαύρης χήρας», η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης αναμένεται να προσκομίσει στοιχεία που όπως λέει δείχνουν τον πραγματικό δολοφόνο του καπετάνιου.

«Θα έχουμε δηλαδή εκπλήξεις και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας θα έχουμε και συγκεκριμένους ανθρώπους όπως και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν εμπλακεί στην δολοφονία του Θανάση Λάμπρου. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο κλοιός σφίγγει. Όλα τα έγγραφα μας δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις», τονίζει ο δικηγόρος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ