Beyonce & Jay-Z ντύθηκαν ξανά νύφη και γαμπρός (φώτο)

Στα 50α NAACP Image Awards

Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από την Beyonce τους κανόνες ενός show. Η διάσημη τραγουδίστρια για πάνω από δύο δεκαετίες με εκπληκτικές εμφανίσεις κρατά το κοινό της σε "εγρήγορση".  Για αυτό και δεν ήταν έκπληξη η εντυπωσιακή εμφάνιση της στα 50α NAACP Image Awards στη σκηνή του  Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, όπου τιμήθηκε με το βραβείο NAACP Image για τον καλύτερο διασκεδαστή.

Η διάσημη ντίβα εμφανίστηκε στη βραβεύση με μία εκπληκτική δημιουργία  της ανοιξιάτικης συλλογής Ballet  του Olivier Rousteing για την  Balmain couture collection.  Το κατάλευκο μακρύ μαντό που έκλεινε με ζώνη στην μέση, συνδυάστηκε με λευκό φορμάκι από μέσα και αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια της τόνιζε τη σιλουέτα της.

 

 

Η Beyonce φόρεσε επίσης λευκό μεγάλο καπέλο και συνδύασε το σύνολο με ασημένια πέδιλα, Giuseppe Zanotti . Ο σύζυγος της Jay-Z , έφυγε από τα βραβεία με το  President’s Award . Ο ράπερ εμφανίστηκε δίπλα στη Beyonce, με κουστούμι  Louis Vuitton , σύμφωνα με όσα αναφέρει η αμερικάνικη Vogue.

Με αυτή την εκπληκτική εμφάνιση το ζευγάρι έμοιαζε σαν νύφη και γαμπρός.

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα η «βασίλισσα» Beyonce και ο σύζυγός της, ράπερ Jay – Z τιμήθηκαν με το Βραβείο Πρωτοπορίας της οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) που αναγνωρίζει τη στήριξη εκπροσώπων της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην κοινότητα LGBTQ.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν  μεταξύ των υψηλού προφίλ προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στην 30η τελετή απονομής των βραβείων GLAAD Media Awards, στο Λος Άντζελες.

 

 

Η Beyonce δημοσίευσε στο Instagram, φωτογραφίες από τις δύο βραβεύσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ