Βούλα: Θρίλερ με την πτώση 39χρονου επιχειρηματία από το μπαλκόνι - Τι δηλώνει η σύντροφος του που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα (βίντεο)

"Είμαι ταραγμένη και συγκλονισμένη - Το μόνο που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά"

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η υπόθεση του 39χρονου επιχειρηματία που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του, που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα.

Ο 39χρονος σώθηκε από θαύμα, καθώς δέντρα ανέκοψαν την πτώση του. Μετά την πτώση του κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητο του απ' όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο.  Ο άνδρας κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την 32χρονη Ελληνολιβανέζα σύντροφό του, με την οποία συζέι στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR φαίνεται να καυγάδισε, με την 32χρονη να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος βρέθηκε στο κενό χωρίς εκείνη να γνωρίζει πώς καθώς τον είχε κλειδώσει στο μπαλκόνι. Όταν ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 39χρονο φέρεται να ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».   Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών αρχικά και μετά στο Ωνάσειο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του. 

Η 32χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Είμαι ταραγμένη και συγκλονισμένη - Το μόνο που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύντροφος του, ο 39χρονος κάνει χρήση ναρκωτικών. Αυτός ήταν κι ο λόγος των συχνών καυγάδων τους. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά από έναν τέτοιο καυγά η 32χρονη τον κλείδωσε στο μπαλκόνι και κάλεσε την αστυνομία.

 

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της Βασίλης Νουλέζας στο Star, το έκανε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της καθώς ο 39χρονος ήταν ύπο την επήρεια ουσιών. 

Ο συνήγορος της 32χρονης συμπλήρωσε: "Εκείνος πρέπει να επιχείρησε να διαφύγει, δηλαδή το εξέλαβε ως μια έξοδο κινδύνου, κατέβηκε στον 2ο όροφο από όπου πρέπει να έπεσε".

Η νεαρή γυναίκα δηλώνει στο Star: Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ