Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με τον αδερφό της από την ξαδέρφη της (βίντεο)

 Το ντοκιμαντέρ του  Macdonald γεννά κάποια ερωτηματικά: Όχι τόσο για την αλήθεια και την ακρίβεια του φοβερού οικογενειακού μυστικού που πραγματεύεται στα δύο τρίτα του , αλλά γιατί αποφάσισε τώρα να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη για το παρελθόν της διάσημης τραγουδίστριας.

Πέρυσι τον Ιούλιο, ο Nick Broomfield  έδωσε στη δημοσιότητα  ένα ντοκιμαντέρ με θέμα  την ταραχώδη ζωή και τον θλιβερό θάνατο της  Whitney Houston.Ήταν μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες και ηθοποιούς του κόσμου , αλλά τελικά έπεσε  σε κατάθλιψη που την οδήγησε σε χρήση ναρκωτικών ουσιών ώσπου βρέθηκε νεκρή από υπερβολική χρήση κοκαΐνης στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της το 2012, στην ηλικία των 48 ετών.

Από μία τραγική σύμπτωση  η κόρη της πέθανε με τον ίδιο τρόπο, μόλις τρία χρόνια αργότερα. Τώρα ο Kevin Macdonald  καταθέτει τη δική του μαρτυρία με ένα ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα: Το "Whitney" το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στο Netflix.

Αναμφισβήτητα, ο Macdonald είχε πολύ μεγαλύτερη πρόσβαση στα  μέλη της οικογένειας  από όση είχε ποτέ ο Broomfield και διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο αρχείο  τόσο σε ότι αφορά τις εμφανίσεις της Houston στη σκηνή , όσο και σε ότι αφορά τα βίντεο που τραβούσε στο σπίτι ο Bobby Brown

Στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του ο Macdonald κάνει μία αποκάλυψη που αφορά την σεξουαλική ζωή της Whitney Houston: Τόσο εκείνη όσο και ο αδερφός της είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών της από την ξαδέλφη της Dee Dee Warwick κάτι που την έκανε αφ ενός να αμφιβάλλει για τη σεξουαλική της ταυτότητα αλλά υπήρξε και η βαθύτερη αιτία του εθισμού της στα ναρκωτικά.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν πολλοί φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες της Whitney Houston, ανάμεσά τους και ο αδερφός της ο οποίος λέει πως επειδή η μητέρα τους Sissy εργαζόταν πολύ σκληρά – ήταν και η ίδια τραγουδίστρια και έκανε φωνητικά σε μεγάλα ονόματα ανάμεσά τους και η Aretha Franklin- και ο πατέρας τους John επίσης είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα παιδιά έμεναν συχνά με συγγενείς τους κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο αδερφός της Witney, Gary Garland-Houston καταθέτει ότι  τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του είχαν κακοποιηθεί από την ξαδέρφη τους και τραγουδίστρια Dee Dee Warwick όταν ήταν επτά και εννέα ετών. Το ίδιο ακριβώς ισχυρίστηκε και η προσωπική βοηθός της Whitney Houston, Mary Jones η οποία είπε πως η τραγουδίστρια είχε κακοποιηθεί σε μικρή ηλικία από γυναίκα.

Το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, κάνει αναδρομή σε όλη τη ζωή της τραγουδίστριας από την παιδική της ηλικία μέχρι και το θάνατό της το Φεβρουάριο του 2012, όπου και πνίγηκε μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε

H Pat Houston προσωπική βοηθός και νύφη της διάσημης τραγουδίστριας επιβεβαίωνει και εκείνη το γεγονός  της σεξουαλικής κακοποίησης, λέγοντας πως πριν το μάθει αναρωτιόταν γιατί συνεχώς η Houston τη συμβούλευε να προσέχει με ποιον συναναστρέφεται η κόρη της. Όταν πήγαιναν επαγγελματικό ταξίδι, της έλεγε πως δεν της άρεσε να αφήνει πίσω την κόρη της και αργότερα όταν μίλησαν ως μητέρα προς μητέρα η Whitney της εξήγησε το λόγο.

Σύμφωνα με τον Guardian, το ντοκιμαντέρ του  Macdonald γεννά κάποια ερωτηματικά: Όχι τόσο για την αλήθεια και την ακρίβεια του φοβερού οικογενειακού μυστικού που πραγματεύεται στα δύο τρίτα του - αν και μπορεί κανείς να το εξετάσει στα πλαίσια μίας αφήγησης , για την οποία πάντα μπορούμε να έχουμε επιφυλάξεις- αλλά γιατί αποφάσισε τώρα να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη για το παρελθόν της διάσημης τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ