Νέον, φτερά & πούπουλα , μπατίκ διχτυωτά: Όλες οι τάσεις της πολύ θηλυκής άνοιξης 2019 - Κατευθείαν από τη Γαλλία (φώτο)

Η άνοιξη αυτή θα είναι παιχνιδιάρα, αισθησιακή, τολμηρή , μποέμ , κομψή. 

Στις εβδομάδες μόδας, στο Παρίσι στο Λονδίνο , στην Νέα Υόρκη,  στη Ρώμη, είδαμε στα ντεφιλέ των σχεδιαστών τι μας επιφυλάσσουν οι τάσεις για την άνοιξη -καλοκαίρι 2019. Τι προστάζει η μόδα για τις δύο εποχές που έχουμε μπροστά μας;

Ένα είναι το σίγουρο: Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου θα είναι άκρως θηλυκή φέτος.

Η άνοιξη αυτή θα είναι παιχνιδιάρα, αισθησιακή, τολμηρή , μποέμ , κομψή. Το μίνι κάνει την θριαμβευτική επιστροφή του με φρέσκο αισθησιακό και σέξι στυλ. Το είδαμε σε επληκτικές φούστες και μίνι φορέματα με παγιέτες Hedi Slimane ή σε πιο σοφιστικέ στυλ στη Celine. Φορέστε το με ψηλές σουέντ ή με ροκ μπότες. 

Τα παντελόνια επίσης αναδεικνύουν τα πόδια . Φτάνουν μέχρι τον  αστράγαλο και την κνήμη αυτά της Victoria Beckham, της Eudon Choi και της Chloe, ή μέχρι το γόνατο αυτά της Chanel. Ο "βασιλιάς" του φετινού χειμώνα το λεοπάρ και το animal print επιστρέφει ανανεωμένο για το καλοκαίρι. Ενώ τα glitter φορέματα και σακάκια Marc Jacobs, Isabel Marant και Escada έρχονται να συμπληρώσουν το βεστιάριο της μοντέρνας και δυναμικής γυναίκας που είναι σίγουρη για τον εαυτό της και για την γοητεία της.

Δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το γαλλικό Madame Figaro, όλες τις τάσεις της νέας εποχής.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ