Cheese Challenge ή αλλιώς τυρί στο πρόσωπο του μωρού - Η νέα μόδα που διχάζει το διαδίκτυο (φώτο-βίντεο)

Πρωταγωνιστές τα μωρά

Το "είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι" που έλεγε ο Αστερίξ θα μπορούσε να παραφραστεί σε "είναι τρελοί αυτοί οι γονείς"  και μάλιστα οι γονείς που έχουν μανία να ποστάρουν τα μωρά τους στα Social Media. Η ευρηματικότητα και η φαντασία δεν λείπουν καθόλου από... τις μαμάδες και τους μπαμπάδες ειδικά όταν σκοπεύουν να κάνουν το βλαστάρι τους "viral"

Η νέα φρενίτιδα που διχάζει το internet λέγεται "Cheese Challenge" ή αλλιώς πέτα κι εσύ μια φέτα τυρί στο πρόσωπο του μωρού μπορείς....Στο Cheese Challenge πρωταγωνιστές είναι τα μωρά και η αντίδρασή τους όταν δεχτούν μία φέτα τυρί στο πρόσωπο. 

Η νέα "πρόκληση"   δημιουργήθηκε και γιγαντώθηκε στα social media, κάνοντας μέσα σε λίγες μέρες τον γύρο του κόσμου. Ένας από τους "πρώτους διδάξαντες" είναι  ο πατέρας Τσαρλς Αμάρα στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, μοιράστηκε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Facebook, που δείχνει ένα μωρό να κάθεται στο παιδικό καρεκλάκι, προτού του ρίξει ένα κομμάτι τυριού στο πρόσωπο.

Το βίντεο έγινε viral και… ακολούθησαν και άλλοι γονείς δημιουργώντας το «cheese challenge».  Η νέα μόδα δεν πέρασε χωρίς αντιδράσεις. Πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται έντονα για την νέα αυτή διαδικτυακή συνήθεια.


Εντάξει. Από τις δεκάδες "μόδες" που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο αυτή είναι η λιγότερο επικίνδυνη αλλά  δεν είναι και η πιο σωστή αντιμετώπιση ενός μωρού.

Όπως και να έχει, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ακολουθήσει τη νέα μόδα, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί είναι και αυτοί που κατακρίνουν τους προαναφερόμενους.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Santi got cheesed ? #cheesechallenge

A post shared by Santiago (@bby_santi) on

Όσον αφορά στα μωρά πάντως, οι αντιδράσεις τους κατά τη "δοκιμασία" ποικίλλουν. Άλλα "παγώνουν", άλλα γελάνε, άλλα κλαίνε και άλλα απλά τρώνε το τυρί και συνεχίζουν...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So the cheese challenge was definitely a fail for Maxon. He is 100% all his dad ? #cheesechallenge

A post shared by Katarina Chapa (@chapa_kat) on

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ